reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Jak go teraz wyciągnęłam to Konrad codziennie w nim siedzi (jest do 18kg) Ot przeprosił po takim czasie... specjalnie wybierałam taki który po okresie "niemowlęctwa" może służyć jako fotel
P
Pustiszi
Gość
Wlasnie i ja takiego kupie kurcze niech jak juz sie placi to niech bujak jak najwiecej i najdluzej posluzy i niech juz bedzie solidniejszy i jakis takie neutralny bo ja nie wiem jak wy ale ja juz drugie chce juz dziewczynka mi sie śni
anbas
Mamusia Kubusia
Fifka, pustiszi - ja tez swoich suwaczkow nie widze...I wczoraj tea z rana tak bylo, potem wskoczyky ale suwaczek mi wczorak pokazywal nieaktualna date ;/ nie wiem o co chodzi ;/
ooo teraz znow wskoczyly ale znow nie sa aktualne ;/ Powinno byc 27 +2
ooo teraz znow wskoczyly ale znow nie sa aktualne ;/ Powinno byc 27 +2
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anbas my mamy suwaczki z tej samej strony i być może to właśnie na niej jest coś nie tak, bo jak dziewczyny mają suwaczki z Babyboom to wszytsko jest dobrze.
Swoją drogą tak spojrzałam ze jutro kończę 28 tydzień i zaczynam 29..................... ależ zasuwa czas...
Swoją drogą tak spojrzałam ze jutro kończę 28 tydzień i zaczynam 29..................... ależ zasuwa czas...
Akuku
Fanka BB :)
Hej w koncu mam naprawiony telefon , sciagnelam aplikacje baby boom I nie jest to ta sama co wczesniej mialam a szkoda bo byla super... a wtej nie moge wybrac forum jakos dziwnie ehh.
Tak wiec oglaszam ze zostalo mi 100 dni do porodu juhuhu
Alez ten czas zapitala. Wow.
Milego dnia zycze.
Tak wiec oglaszam ze zostalo mi 100 dni do porodu juhuhu
Alez ten czas zapitala. Wow.
Milego dnia zycze.
reklama