reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dziewczyny ale szalejecie :-) Pamiętam, że w weekend któraś dziewczyna podawała linki do sprzedawcy allegro, gdzie wszystko od jednego gościa można było kupić, przyznać się, która to??? Hihihihi

reklama
Pustiszi przyznaj się który sklep obrobiłaś?? haha:-) ale naprawdę podziwiam - ja też już chce mieć całą wyprawkę;-)
Sylka fajowy pojazd ma twój dzidziuś - widzę że brat pilnuje żeby nie ukradli :rofl2: aha i pępuś też fajny - zastanawiam się czy mój też tak wyjdzie sobie?

a ja dziś zakupiłam czapkę ciepłą zimową i leciutką , kaftanik i 1 półśpiochy 62, skarpetki oraz pajacyk też 62 - pajacyk nie był w planie ale w polo mieli w promocji i w dotyku ok to wzięłam:tak:

dziewczynki..doradzcie mi...bo zastanawiam sie nad rozmiarem kombinezona zimowego...juz mam upatrzony...tylko teraz brac rozmiar 62 czy 68...ten 62 to takie wieksze troszke..a boje sie ze ten 68 będzie za duzy I mi sie dziecko utopi w nim...a w sumie taki grubasny kombinezon potrzebny pewnie będzie gdzies do kwietnia...no I mam zagwozdkę:p...
Jutro będę pewnie robić ostateczną listę zakupów dla maluszka:):)

A I zdecydowalam sie na materac..bedzie lateks z pianka...co sądzicie??

Ikasia kup moze ten 62 ja dla Julii kupiłam 68 był za duży ale jakoś mi corcia sie w nim nie topiła z tym ze był bardziej jak śpiwór niż kombinezon :-DTeraz mam ten po Julii 68 i 62 dostałam Nówka sztuka jeszcze metka jest :happy2:

Co by nie było że wsio różowe hihi :-D

20131007_222832.jpg

A tu łóżeczko stan "goły" bez pościeli, baldachimu i przybornika bo na to za wcześnie :-D no i miejscówka tylko chwilowa, bo pokój się sprząta :-D
20131007_223041.jpg

No i zachorowałam na tą karuzele do łóżeczka :rofl2::
http://allegro.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-na-pilota-2-kolor-i3581986750.html

Załączniki

• 20131007_222832.jpg
    20131007_222832.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 20131007_223041.jpg
    20131007_223041.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Aniia - slodkie i nie rozowe heheh :) a lozeczko cudne bajka :):) teraz jak napisalas o baldachimie topomyslalam ze nie kupilam :( ale jeszcze jest szansa :) karuzelke dostaniemy bardzo podobna :) wystrzalowe wszystko :)

reklama
Ania śliczne łużeczko!!! Strasznie mi sie podobają te brązowe ale mam po Julii takie zwykle lakierowane nie jest zniszczone ma szuflade pod spodem wiec pomyślałam ze nie będę przesadzać i zostanę przy tym :)

ubranka tez cudne zreszta wszystkie te małe ciuszki sa słodkie :-)

Do góry