reklama
cleopatra1
Fanka BB :)
Pustiszi przyznaj się który sklep obrobiłaś?? haha:-) ale naprawdę podziwiam - ja też już chce mieć całą wyprawkę;-)
Sylka fajowy pojazd ma twój dzidziuś - widzę że brat pilnuje żeby nie ukradli aha i pępuś też fajny - zastanawiam się czy mój też tak wyjdzie sobie?
a ja dziś zakupiłam czapkę ciepłą zimową i leciutką , kaftanik i 1 półśpiochy 62, skarpetki oraz pajacyk też 62 - pajacyk nie był w planie ale w polo mieli w promocji i w dotyku ok to wzięłam
Sylka fajowy pojazd ma twój dzidziuś - widzę że brat pilnuje żeby nie ukradli aha i pępuś też fajny - zastanawiam się czy mój też tak wyjdzie sobie?
a ja dziś zakupiłam czapkę ciepłą zimową i leciutką , kaftanik i 1 półśpiochy 62, skarpetki oraz pajacyk też 62 - pajacyk nie był w planie ale w polo mieli w promocji i w dotyku ok to wzięłam
lkasia
Fanka BB :)
dziewczynki..doradzcie mi...bo zastanawiam sie nad rozmiarem kombinezona zimowego...juz mam upatrzony...tylko teraz brac rozmiar 62 czy 68...ten 62 to takie wieksze troszke..a boje sie ze ten 68 będzie za duzy I mi sie dziecko utopi w nim...a w sumie taki grubasny kombinezon potrzebny pewnie będzie gdzies do kwietnia...no I mam zagwozdkę...
Jutro będę pewnie robić ostateczną listę zakupów dla maluszka
A I zdecydowalam sie na materac..bedzie lateks z pianka...co sądzicie??
Jutro będę pewnie robić ostateczną listę zakupów dla maluszka
A I zdecydowalam sie na materac..bedzie lateks z pianka...co sądzicie??
Ikasia kup moze ten 62 ja dla Julii kupiłam 68 był za duży ale jakoś mi corcia sie w nim nie topiła z tym ze był bardziej jak śpiwór niż kombinezon Teraz mam ten po Julii 68 i 62 dostałam Nówka sztuka jeszcze metka jest
Co by nie było że wsio różowe hihi
A tu łóżeczko stan "goły" bez pościeli, baldachimu i przybornika bo na to za wcześnie no i miejscówka tylko chwilowa, bo pokój się sprząta
No i zachorowałam na tą karuzele do łóżeczka :
http://allegro.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-na-pilota-2-kolor-i3581986750.html
A tu łóżeczko stan "goły" bez pościeli, baldachimu i przybornika bo na to za wcześnie no i miejscówka tylko chwilowa, bo pokój się sprząta
No i zachorowałam na tą karuzele do łóżeczka :
http://allegro.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-na-pilota-2-kolor-i3581986750.html
Załączniki
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
Aniia - slodkie i nie rozowe heheh a lozeczko cudne bajka teraz jak napisalas o baldachimie topomyslalam ze nie kupilam ale jeszcze jest szansa karuzelke dostaniemy bardzo podobna wystrzalowe wszystko
reklama
Ania śliczne łużeczko!!! Strasznie mi sie podobają te brązowe ale mam po Julii takie zwykle lakierowane nie jest zniszczone ma szuflade pod spodem wiec pomyślałam ze nie będę przesadzać i zostanę przy tym
ubranka tez cudne zreszta wszystkie te małe ciuszki sa słodkie :-)
ubranka tez cudne zreszta wszystkie te małe ciuszki sa słodkie :-)