reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dziewczyny ale szalejecie :-) Pamiętam, że w weekend któraś dziewczyna podawała linki do sprzedawcy allegro, gdzie wszystko od jednego gościa można było kupić, przyznać się, która to??? Hihihihi

reklama
Pustiszi przyznaj się który sklep obrobiłaś?? haha:-) ale naprawdę podziwiam - ja też już chce mieć całą wyprawkę;-)
Sylka fajowy pojazd ma twój dzidziuś - widzę że brat pilnuje żeby nie ukradli :rofl2: aha i pępuś też fajny - zastanawiam się czy mój też tak wyjdzie sobie?

a ja dziś zakupiłam czapkę ciepłą zimową i leciutką , kaftanik i 1 półśpiochy 62, skarpetki oraz pajacyk też 62 - pajacyk nie był w planie ale w polo mieli w promocji i w dotyku ok to wzięłam:tak:

dziewczynki..doradzcie mi...bo zastanawiam sie nad rozmiarem kombinezona zimowego...juz mam upatrzony...tylko teraz brac rozmiar 62 czy 68...ten 62 to takie wieksze troszke..a boje sie ze ten 68 będzie za duzy I mi sie dziecko utopi w nim...a w sumie taki grubasny kombinezon potrzebny pewnie będzie gdzies do kwietnia...no I mam zagwozdkę:p...
Jutro będę pewnie robić ostateczną listę zakupów dla maluszka:):)

A I zdecydowalam sie na materac..bedzie lateks z pianka...co sądzicie??

Ikasia kup moze ten 62 ja dla Julii kupiłam 68 był za duży ale jakoś mi corcia sie w nim nie topiła z tym ze był bardziej jak śpiwór niż kombinezon :-DTeraz mam ten po Julii 68 i 62 dostałam Nówka sztuka jeszcze metka jest :happy2:

Co by nie było że wsio różowe hihi :-D

20131007_222832.jpg

A tu łóżeczko stan "goły" bez pościeli, baldachimu i przybornika bo na to za wcześnie :-D no i miejscówka tylko chwilowa, bo pokój się sprząta :-D
20131007_223041.jpg

No i zachorowałam na tą karuzele do łóżeczka :rofl2::
http://allegro.pl/smoby-cotoons-karuzela-projektor-na-pilota-2-kolor-i3581986750.html

Załączniki

• 20131007_222832.jpg
    20131007_222832.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 20131007_223041.jpg
    20131007_223041.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Aniia - slodkie i nie rozowe heheh :) a lozeczko cudne bajka :):) teraz jak napisalas o baldachimie topomyslalam ze nie kupilam :( ale jeszcze jest szansa :) karuzelke dostaniemy bardzo podobna :) wystrzalowe wszystko :)

reklama
Ania śliczne łużeczko!!! Strasznie mi sie podobają te brązowe ale mam po Julii takie zwykle lakierowane nie jest zniszczone ma szuflade pod spodem wiec pomyślałam ze nie będę przesadzać i zostanę przy tym :)

ubranka tez cudne zreszta wszystkie te małe ciuszki sa słodkie :-)

Do góry