reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

no a my na początku listopada zamawiamy wózek...chcemy jednak to zrobic na allegro..zawsze to troszke taniej wyjdzie:) teraz tylko musze wybrac najlepszego sprzedawce:p wiec bardzo sie ciesze....za niecałe 2 tygodnie będzie premia M I wtedy kupie tez wiekszosc rzeczy dla Synka:):tak::tak: narazie staram sie kupowac codziennie jakies pierdółki...typu wkładki laktacyjne..jakies chusteczki itp:)
Zastanawiam sie kiedy zaczać kupowac rzeczy dla siebie do szpitala...chyba w listopadzie chciałabym miec juz torbę skompletowaną...będę czuła sie bezpieczniej:)
a no I w listopadzie juz pasuje pomyslec o prezentach pod choinkę...bo nie będę pozniej chodzic z wielkim brzuchem...:szok::tak::tak:

reklama
Ikasia no wlasnie ze wzgledu an grudzien , swieta i mnostwo wydatkow tez chcialabym do konca listopada miec juz wszystko gotowe, albo przynjamniej wiekszosc bardziej absorbujacych zakupow :-)

Fajna ta mufka na wozek :) Bardzo pomyslowa :) U mnie narazie zimy w miare lagodne I rekawiczki same daja rade :) Ale kto wie ...jesli zima bedzie chlodniejsza moze zakupie :)
Co do monitorow oddechu ez polecam plytke sensoryczna...Wkladasz pod materac I niczym sie juz nie przejmujesz :)
A jesli chodzi o emolienty to nam akurat spasowalo oilatum, ale to bardzo indywidualna sprawa I kazde dziecko moze zareagowac inaczej tak ze tu zlotego srodka chyba nik podac nie moze...Nasz Kubol mial taka skorke ze po niekorych rzeczach jak tarka taka szorstka byla...Trzeba poprobowac :)

A jeszcze jedno pytanko ;)co sądzicie o kosmetykach HIPP??składa mają całkiem fajny...teraz zastanawiam sie nad nivea i hipp...

Napuściłam dziś mężula na wycieczkę do Lidla - kupił pościel z Kubusiem, 2-pak bodziaków i spodenki jeansowe, kazałam brać większe, na 74, bo mi wyszło, że będą dla Małej na akurat na jesień... przyszłego roku :-D

ikasia- ja mam teraz hippa. Wprowadzilam wlasnie zaraz po oilatum I przejsice bylo zupelnie "bezbolesne" dla nas. Ale pewnie co skora to reakcja. My akurat jestesmy zadowoleni :)

Pochwalę się skromnie że chyba mam wszystko brak tylko dywanu komody i szafy i półeczki kupimy w listopadzie
bujaczek i karuzelke i mate do zabawy Mikołajek dostanie od siostrzyczki w spadku ale też wszystko szwagier przywiezie w listopadzie

wózek tak wygląda Prestige – bezpieczny wózek wielofunkcyjny | plus baby
IMG_0759.jpgIMG_0757.jpgIMG_0755.jpgIMG_0756.jpg
wanienka przewijak i materacyk
IMG_0752.jpgIMG_0754.jpgIMG_0758.jpg
łóżeczko w kartonie ale wygląda tak:
Klupś Radek VII księżyc białe łóżeczko dziecięce - Łóżeczka Klupś - Klupś
ciuszki, dodatki i takie tam
IMG_0774.jpgIMG_0773.jpgIMG_0775.jpg

Załączniki

• IMG_0759.jpg
    IMG_0759.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 47