reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

no a my na początku listopada zamawiamy wózek...chcemy jednak to zrobic na allegro..zawsze to troszke taniej wyjdzie:) teraz tylko musze wybrac najlepszego sprzedawce:p wiec bardzo sie ciesze....za niecałe 2 tygodnie będzie premia M I wtedy kupie tez wiekszosc rzeczy dla Synka:):tak::tak: narazie staram sie kupowac codziennie jakies pierdółki...typu wkładki laktacyjne..jakies chusteczki itp:)
Zastanawiam sie kiedy zaczać kupowac rzeczy dla siebie do szpitala...chyba w listopadzie chciałabym miec juz torbę skompletowaną...będę czuła sie bezpieczniej:)
a no I w listopadzie juz pasuje pomyslec o prezentach pod choinkę...bo nie będę pozniej chodzic z wielkim brzuchem...:szok::tak::tak:

reklama
Ikasia no wlasnie ze wzgledu an grudzien , swieta i mnostwo wydatkow tez chcialabym do konca listopada miec juz wszystko gotowe, albo przynjamniej wiekszosc bardziej absorbujacych zakupow :-)

Fajna ta mufka na wozek :) Bardzo pomyslowa :) U mnie narazie zimy w miare lagodne I rekawiczki same daja rade :) Ale kto wie ...jesli zima bedzie chlodniejsza moze zakupie :)
Co do monitorow oddechu ez polecam plytke sensoryczna...Wkladasz pod materac I niczym sie juz nie przejmujesz :)
A jesli chodzi o emolienty to nam akurat spasowalo oilatum, ale to bardzo indywidualna sprawa I kazde dziecko moze zareagowac inaczej tak ze tu zlotego srodka chyba nik podac nie moze...Nasz Kubol mial taka skorke ze po niekorych rzeczach jak tarka taka szorstka byla...Trzeba poprobowac :)

A jeszcze jedno pytanko ;)co sądzicie o kosmetykach HIPP??składa mają całkiem fajny...teraz zastanawiam sie nad nivea i hipp...

Napuściłam dziś mężula na wycieczkę do Lidla - kupił pościel z Kubusiem, 2-pak bodziaków i spodenki jeansowe, kazałam brać większe, na 74, bo mi wyszło, że będą dla Małej na akurat na jesień... przyszłego roku :-D

ikasia- ja mam teraz hippa. Wprowadzilam wlasnie zaraz po oilatum I przejsice bylo zupelnie "bezbolesne" dla nas. Ale pewnie co skora to reakcja. My akurat jestesmy zadowoleni :)

Pochwalę się skromnie że chyba mam wszystko brak tylko dywanu komody i szafy i półeczki kupimy w listopadzie
bujaczek i karuzelke i mate do zabawy Mikołajek dostanie od siostrzyczki w spadku ale też wszystko szwagier przywiezie w listopadzie

wózek tak wygląda Prestige – bezpieczny wózek wielofunkcyjny | plus baby
IMG_0759.jpgIMG_0757.jpgIMG_0755.jpgIMG_0756.jpg
wanienka przewijak i materacyk
IMG_0752.jpgIMG_0754.jpgIMG_0758.jpg
łóżeczko w kartonie ale wygląda tak:
Klupś Radek VII księżyc białe łóżeczko dziecięce - Łóżeczka Klupś - Klupś
ciuszki, dodatki i takie tam
IMG_0774.jpgIMG_0773.jpgIMG_0775.jpg

Załączniki

• IMG_0759.jpg
    IMG_0759.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 58