reklama
Pustiszi napiszę tylko WOW pięknie to wszystko wygląda, choć przyznaję, że ilość tych produktów kosmetycznych lekko mnie przeraziła, chyba nie jestem świadoma, że aż tyle tego potrzeba pewnie jak zacznę komplementować to sama się przekonam :-)
kasia150491
Mamusia synusia:)
pustiszi- super alez przygotowana juz jestes. zazdroszcze
pustiszi kochana gratuluje piekne to wszystko ;DDD ja tez mam juz wszystko oprócz wózka z fotelikiem który jedziemy zamowic pod koniec pazdziernika,2 zestawów poscieli kupimy przy okazji chyba w hurtowni no i lozeczka ;D moja mama zamawia w listopadzie ;D atak to mam wszystko wyprane i wyprasowane w komodzie ;D zeczy na wyjsice ze szpitala czekaja gotowe ;D a torbe pakuje jutro ;D bo i tak wszystko w szafie lezy w jednym miejscu ;DD hihi
Załączniki
-
Picture 005.jpg35 KB · Wyświetleń: 50
-
Picture 007.jpg31,7 KB · Wyświetleń: 48
-
Picture 008.jpg33,6 KB · Wyświetleń: 47
-
Picture 004.jpg35 KB · Wyświetleń: 45
-
Picture 009.jpg34 KB · Wyświetleń: 44
-
Picture 010.jpg33 KB · Wyświetleń: 43
-
Picture 011.jpg31,4 KB · Wyświetleń: 43
-
IMG_0872.jpg16,3 KB · Wyświetleń: 48
anbas
Mamusia Kubusia
Wow pustiszi - no to faktycznie ja sie nie dziwie ze bieganie bylo tam caly czas jak tyle tego upolowalas wszystkiego Ale faktycznie juz wszystko chyba tam widzialam u Ciebie Szacun
sylka - u Ciebie tez super ciuszki slodkie takie a wozeczek fajowy Nie wpominajac juz o brzuszku hihih Super!!!
sylka - u Ciebie tez super ciuszki slodkie takie a wozeczek fajowy Nie wpominajac juz o brzuszku hihih Super!!!
Pustiszi no naprawde pokaźne zakupy ja nawet 1/4 tego niemam dopiero w czwartek ruszam na zakupy po mojej wypłacie
Sylka super wózeczek !!! I piękny brzunio!!! :-)
Monika twój pępek tak jak mój raz na wierzchu a raz w środku a ostatnio to poprostu jestem bez pępkowa !!! Nie ma śladu po nim
Sylka super wózeczek !!! I piękny brzunio!!! :-)
Monika twój pępek tak jak mój raz na wierzchu a raz w środku a ostatnio to poprostu jestem bez pępkowa !!! Nie ma śladu po nim
Anisen
kochamy Cię mocno
Jeny Pustiszi ale tego nagromadziłaś.
Przyznam ze ani połowy z tego nie miałam przy każdym
Ja zrobiłam moją listę króciutką co muszę kupić : emolium żel, oliwka też emolium, maść bephanten i alantan plus ( a moze tylko jedna ) , krem do buzi chyba sopelek, pieluszki dady 1 i pampers premium, chusteczki pampersa białe i ... tyle dla dziecka. Nie będę kupować żadnych herbatek granulowanych bo to sam cukier, mleka też nie, żadnych zasypek, kremów do skóry itp.
i kocyk
no i tyle zakupów dla dziecka. Dal siebie tantum rosa , majtki poporodowe, podpaski bella , maltan i tyle
ale to kupię pewnie pod koniec listopada ( bo nawet przez neta sie da )
Przyznam ze ani połowy z tego nie miałam przy każdym
Ja zrobiłam moją listę króciutką co muszę kupić : emolium żel, oliwka też emolium, maść bephanten i alantan plus ( a moze tylko jedna ) , krem do buzi chyba sopelek, pieluszki dady 1 i pampers premium, chusteczki pampersa białe i ... tyle dla dziecka. Nie będę kupować żadnych herbatek granulowanych bo to sam cukier, mleka też nie, żadnych zasypek, kremów do skóry itp.
i kocyk
no i tyle zakupów dla dziecka. Dal siebie tantum rosa , majtki poporodowe, podpaski bella , maltan i tyle
ale to kupię pewnie pod koniec listopada ( bo nawet przez neta sie da )
reklama
P
Pustiszi
Gość
Sylka suuuper !!!
Teraz popiore na tygodniu wszystko popakuje po prasowaniu i bedzie sobie leżało zostalo mi doslowie kilka malenstw i koszyczki do kupienia i luzik juz bym chciala pokoj malowac musze w weekend wyprosic mojego to poszukam jakiejs slodziasnej naklejki na sciane .... a i kolor zmieniony z turkusu na jasny slonecznik matko w dwoch sklepach turkusu nie bylo i sie poddalam wiec brąz z zoltym tez obleci ostatecznie
Teraz popiore na tygodniu wszystko popakuje po prasowaniu i bedzie sobie leżało zostalo mi doslowie kilka malenstw i koszyczki do kupienia i luzik juz bym chciala pokoj malowac musze w weekend wyprosic mojego to poszukam jakiejs slodziasnej naklejki na sciane .... a i kolor zmieniony z turkusu na jasny slonecznik matko w dwoch sklepach turkusu nie bylo i sie poddalam wiec brąz z zoltym tez obleci ostatecznie