reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Pustiszi napiszę tylko WOW :-D pięknie to wszystko wygląda, choć przyznaję, że ilość tych produktów kosmetycznych lekko mnie przeraziła, chyba nie jestem świadoma, że aż tyle tego potrzeba :zawstydzona/y: pewnie jak zacznę komplementować to sama się przekonam :-)

pustiszi kochana gratuluje piekne to wszystko ;DDD ja tez mam juz wszystko oprócz wózka z fotelikiem który jedziemy zamowic pod koniec pazdziernika,2 zestawów poscieli kupimy przy okazji chyba w hurtowni no i lozeczka ;D moja mama zamawia w listopadzie ;D atak to mam wszystko wyprane i wyprasowane w komodzie ;D zeczy na wyjsice ze szpitala czekaja gotowe ;D a torbe pakuje jutro ;D bo i tak wszystko w szafie lezy w jednym miejscu ;DD hihi

Picture 005.jpgPicture 007.jpgPicture 008.jpgPicture 004.jpgPicture 009.jpgPicture 010.jpgPicture 011.jpgIMG_0872.jpg

A to moje zakupki, wozeczek i ciuszki a na koniec brzuszek, tylko nie wystraszcie sie pepka bo wlasnie taki caly jest na wierzchu:tak:

Załączniki

• Picture 005.jpg
    Picture 005.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 50
  • Picture 007.jpg
    Picture 007.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 48
  • Picture 008.jpg
    Picture 008.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Picture 004.jpg
    Picture 004.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 45
  • Picture 009.jpg
    Picture 009.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 44
  • Picture 010.jpg
    Picture 010.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 43
  • Picture 011.jpg
    Picture 011.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_0872.jpg
    IMG_0872.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 48
Pustiszita no WOW jesteś niesamowita że masz już tyle tego :p Pozazdrościć ;)
Sylka wspaniałe zakupy a wózek mamy tej samej firmy widze ;) brzuch piękny :) mój pępek jest niezdecydowany :p raz na wierzcgu a raz schowany :p :)

Wow pustiszi - no to faktycznie ja sie nie dziwie ze bieganie bylo tam caly czas jak tyle tego upolowalas wszystkiego :) Ale faktycznie juz wszystko chyba tam widzialam u Ciebie :) Szacun :)
sylka - u Ciebie tez super :) ciuszki slodkie takie a wozeczek fajowy :) Nie wpominajac juz o brzuszku :) hihih Super!!!

Pustiszi no naprawde pokaźne zakupy ja nawet 1/4 tego niemam dopiero w czwartek ruszam na zakupy po mojej wypłacie :-D
Sylka super wózeczek !!! I piękny brzunio!!! :-)

Monika twój pępek tak jak mój raz na wierzchu a raz w środku a ostatnio to poprostu jestem bez pępkowa !!! Nie ma śladu po nim :-D

Jeny Pustiszi ale tego nagromadziłaś.
Przyznam ze ani połowy z tego nie miałam przy każdym ;)
Ja zrobiłam moją listę króciutką co muszę kupić : emolium żel, oliwka też emolium, maść bephanten i alantan plus ( a moze tylko jedna ) , krem do buzi chyba sopelek, pieluszki dady 1 i pampers premium, chusteczki pampersa białe i ... tyle dla dziecka. Nie będę kupować żadnych herbatek granulowanych bo to sam cukier, mleka też nie, żadnych zasypek, kremów do skóry itp.
i kocyk ;)

no i tyle zakupów dla dziecka. Dal siebie tantum rosa , majtki poporodowe, podpaski bella , maltan i tyle ;)
ale to kupię pewnie pod koniec listopada ( bo nawet przez neta sie da )

reklama
Sylka suuuper !!!

Teraz popiore na tygodniu wszystko popakuje po prasowaniu i bedzie sobie leżało :) zostalo mi doslowie kilka malenstw i koszyczki do kupienia i luzik :) juz bym chciala pokoj malowac musze w weekend wyprosic mojego to poszukam jakiejs slodziasnej naklejki na sciane .... :) a i kolor zmieniony z turkusu na jasny slonecznik matko w dwoch sklepach turkusu nie bylo i sie poddalam wiec brąz z zoltym tez obleci ostatecznie :)

Do góry