reklama
Nio poszalałam, ale musiałam JUŻ, bo mnie nosiło od kilku tygodni wózek z leżaczkiem przyjdą do domu w Polsce, mamuśka kurierem nada do nas, a łóżeczko prosto do Dublina juuuuhuuuu
Jeny jak się ciesze to szok normalnie
Ikasia powiem Ci, że mi się na początku ten leżaczek średnio podobał, ale jak zobaczyłam jego możliwości to innego już nie chciałam :-)
Jeny jak się ciesze to szok normalnie
Ikasia powiem Ci, że mi się na początku ten leżaczek średnio podobał, ale jak zobaczyłam jego możliwości to innego już nie chciałam :-)
Anisen i Hope natchnelyście mnie z tym serwisem i napisalam maila do producenta wozka , ktory mam po Dawidku czy jest mozliwosc zakupienia samego stelazu, zobaczymy co odpowiedza. ale sama bym na to nie wpadla. Jak to dobrze ze jestescie
Ania ale szal zakupowy, przecudne to wszystko wozek, lozeczko i bujaczek, miodzio zakupki.
A ja sie ciesze bo maz zamowil dla mnie spozniony prezent, zegarek ktory mi sie juz dawno marzyl. Moze to nie dla dzidziusia ale szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
Ania ale szal zakupowy, przecudne to wszystko wozek, lozeczko i bujaczek, miodzio zakupki.
A ja sie ciesze bo maz zamowil dla mnie spozniony prezent, zegarek ktory mi sie juz dawno marzyl. Moze to nie dla dzidziusia ale szczesliwa mama to szczesliwe dziecko
Ostatnia edycja:
Marika30708
Fan(ka)
Ania super zakupy
Sylka piękny zegarek
Sylka piękny zegarek
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Ania no poszalałaś kochana :-) ale zazdroszczę takich zakupów, strasznie dużo radości dają.
Sylka szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko super prezent mąż ci zrobił
Sylka szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko super prezent mąż ci zrobił