reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
A no rzeczywiście......to wielki szok dla mnie. Bo gościu w sklepie pokazywał mi dokładną specyfikację tego wózka :szok::szok: I nawet podnosząc go a tako laret który ważył 17 kg to była ogromna różnica.

Ja właśnie studiowałam wózki z tako na stronie producenta i wszystkie są ciężkie, ale bardzo popularne. Mi zależy na wózku leciutkim

a wiecie co, ja jeździłam w smyku tą murą na która ja się decyduje I Quinny Buzz...no roznica w wadze jest, bo mura wazy 16kg a Buzz chyba 9kg....ale kurcze..lepiej mi sie mura jeździło...wydaje mi sie ze lepiej trzyma się podłoża, nie trzeszczy tak...a potem zawsze mozna dokupić Młodemu jakąś lekką spacerówke:)

Ja szukam wozka do 14 kg. Mam spacerówkę Espiro Magic 3 i ta wazy 7kg. Potrafiłam ją wraz ze śpiącym synem wnieść na pierwsze pietro nawet jak miał już 2 latka.
Miałam wózek głęboko spacerowy z dużymi pompowanymi kołami, ważył 22 kg. Nie byłam w stanie wtoczyć tego wózka nawet na jeden schodek. Przez to przesiedziałam tylko z młodym w domu. Wózek był w jednej części.
Zeby nie ta waga byłabym z wózka zadowolona. Był bardzo solidny, miał resory, duże pompowane koła. Prowadziło się go super, nawet jednym palcem. Ale co z tego jak był mega ciężki.
Dlatego teraz szukam wózeczka, jak najlżejszego. 16 kg to tez nie jest dużo tym bardziej, że każdą część się odczepia osobno.
Na pewno cięższy wózek będzie lepiej prowadził się niż ten lekki o ile ma duże, najlepiej pompowane koła

Anisen Ty kiedyś pisałaś, ze wymieniałaś szelki w spacerówce Tako Jumper, ja tez muszę wymienić, bo są zupełnie niedostosowane do dziecka, przynajmniej w moim modelu. Możesz mi przypomnieć czy do producenta pisałaś czy gdzie?
A wiesz może czy można dokupić samą tapicerkę?

Zadzwoniłam do serwisu tako i porozmawiałam z panem w czym rzecz , jaki mam model, czemu te pasy które mam mi nie pasują i mi przysłali pasy od nowszego innego modelu :)) nawet nie było drogo, choc nie pamietam ile. Obsługa na infolinii jest całkiem niezła.
A jesli masz kogoś w Częstochowie to tam oni mają fabrykę i sklep przy niej ;)

reklama
Do góry