reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Kaha, ja sugerowałam się stroną producenta, tam ten city jest pokazane jak mocować na pas, a cabrio fix już z tą bazą tylko. Zastanawiam się pomiędzy tymi dwoma, cabrio fix ma 5 gwiazdek, city - 4, ale skoro cabrio można też na pas... jakby się go jeszcze w jakiejś promocji udało dorwać bo ceny fotelików powalają :/
Anisen
kochamy Cię mocno
jezeli nie zamierzacie mocować fotelika na bazie z isofixem to nie ma sensu kupować tego do bazy. Bo te 5 gwizdek jest własnie z bazą a nie na pasy
foteliki 0+ posłuża do roczku, moze troche dłużej a potem trzeba będzie przenieść dziecko do większego.
foteliki 0+ posłuża do roczku, moze troche dłużej a potem trzeba będzie przenieść dziecko do większego.
malinka1984
Fanka BB :)
Anisen, mamy za stare auto, w którym nie da się isofixu zamontować :/ dlatego pewnie zdecydujemy się na city ostatecznie... widziałam po około 350 zł takie... a z tych następnych ostatnio polecono nam ceretero
Anisen
kochamy Cię mocno
Dlatego moim zdaniem nie ma co kupować fotelika z bazą do iso jak sie go nie ma bo płacisz za coś z czego nie korzystasz. My mamy iso ale ... tylko na 2 siedzeniach z tylu na razie łobuzy jeżdzą na nich ale co potem to przyznam ze nie przemyśleliśmy sprawy i okazuje sie ze na tylnej kanapie zamontujemy 3 fotele ale bez isofixów bo na nich dwa wchodzą ale przerwa między nimi jest tak mała ze trzeci nie w ząb . Ba nawet nikt nie usiądzie teraz z tyłu
Marika - Jest najlżejszy ze wszystkich wózków które patrzyłam waży ok 12 kg. To jest bardzo mało w porównaniu z innymi markami. Zresztą teraz ciężko o lekki wózek A po za tym i tak mieszkam na pierwszym piętrze, więc wiedziałam że najpierw będę znosić dół wózka a później gondole. Nie wyobrażam sobie, nawet jakby wózek ważył 7 kg żeby znosić wszystko razem. Nie daj boże, nogi mi się poplączą.
Pierwsze słyszę, że ten co kupiłam nie można montować na pas Pan pokazywał mi jak go się montuje.
Za fotelik zapłaciłam 529 zł + dostałam śpiworek z maxi cosi warty 200 zł
Filmik z fotelikiem:
http://www.dailymotion.com/video/xav1v9_foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabr_people
Kolejna sprawa to że tylko ten cabrio pasował idealnie do wózka tako alive, bo wyciągało się go cicho i sprawnie, w porównaniu do innych modeli, gdzie trzeba było wręcz szarpać żeby odpiąć z wózka
Za wózek wraz z fotelikiem, parasolką, adapterami, kombinezonikiem i całą resztą bajerów do wózka wyszło mnie 2200 zł.
Pierwsze słyszę, że ten co kupiłam nie można montować na pas Pan pokazywał mi jak go się montuje.
Za fotelik zapłaciłam 529 zł + dostałam śpiworek z maxi cosi warty 200 zł
Filmik z fotelikiem:
http://www.dailymotion.com/video/xav1v9_foteliki-samochodowe-maxi-cosi-cabr_people
Kolejna sprawa to że tylko ten cabrio pasował idealnie do wózka tako alive, bo wyciągało się go cicho i sprawnie, w porównaniu do innych modeli, gdzie trzeba było wręcz szarpać żeby odpiąć z wózka
Za wózek wraz z fotelikiem, parasolką, adapterami, kombinezonikiem i całą resztą bajerów do wózka wyszło mnie 2200 zł.
Kaha śliczny wózeczek, a ile za niego dałaś, a znasz wagę całkowitą wózka. Słyszałam, ze Tako słyną z ciężkich wózków
Ostatnia edycja:
Marika30708
Fan(ka)
A nie wiecie o co chodzi z tą aukcją co pokazała Tina?? Na prawe to kosztuje 15zł, czy jest jakiś haczyk??
Kaha to leciutki ten wózek jak 12 kg. Myślałam, ze te z Tako są powyżej 16kh
Ja chciałam tako laret najpierw. Ale to wielka krowa Po pierwsze jest wielka, nawet po złożeniu a po drugie waży 17 kg Mi zależało też aby było małe po złożeniu i alive taki jest
A nie wiecie o co chodzi z tą aukcją co pokazała Tina?? Na prawe to kosztuje 15zł, czy jest jakiś haczyk??
Anisen
kochamy Cię mocno
kaha a czy aby na pewno ta waga to nie jest waga samego stelaża ? Ja znalazłam ze waga wózka z gondolą lub ze stelażem to 15,5 kg
reklama
Anisen - tak podają na necie, ale nie jest to od producenta To podają wagę City Move, który jest nowszy i właśnie cięższy bo waży 15 kg. W sklepie jak byliśmy to w książce wózka była podana waga całkowita ok 12 kg. Zresztą 15 czy 12 to dla mnie nie jest różnica. Bo podnosiłam ten wózek i jest łatwy w chwytaniu i leciutki w porównaniu z innymi.