reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ania wow poszalałaś:-D lecę zaraz oglądać:tak:ja w tym miesiącu planuję kupić pościel(z wypełnieniem)-różową;-),szafe na ubranka małej i jak się uda może materac

reklama
ania z tego bujaczka naprawde będziesz megaaaa zadowolona....ja się z niego bardzo ciesze I narazie uwazam ze to był nbardzo dobry zakup...dla mnie priorytetem by lo to ze sie rozkłada na płasko...a nie na półsiedząco:-D:tak::tak::-D

Nio poszalałam, ale musiałam JUŻ, bo mnie nosiło od kilku tygodni :) wózek z leżaczkiem przyjdą do domu w Polsce, mamuśka kurierem nada do nas, a łóżeczko prosto do Dublina juuuuhuuuu :-D
Jeny jak się ciesze to szok normalnie:-D

Ikasia powiem Ci, że mi się na początku ten leżaczek średnio podobał, ale jak zobaczyłam jego możliwości to innego już nie chciałam :-)

Anisen i Hope natchnelyście mnie z tym serwisem i napisalam maila do producenta wozka , ktory mam po Dawidku czy jest mozliwosc zakupienia samego stelazu, zobaczymy co odpowiedza. ale sama bym na to nie wpadla. Jak to dobrze ze jestescie:biggrin2:

Ania ale szal zakupowy, przecudne to wszystko wozek, lozeczko i bujaczek, miodzio zakupki.

A ja sie ciesze bo maz zamowil dla mnie spozniony prezent, zegarek ktory mi sie juz dawno marzyl. Moze to nie dla dzidziusia ale szczesliwa mama to szczesliwe dziecko :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ania no poszalałaś kochana :-) ale zazdroszczę takich zakupów, strasznie dużo radości dają.
Sylka szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :) super prezent mąż ci zrobił

Do góry