reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
a ja nie mam balkonu a w domu tylko jeden pokój, jest suszarnia ale tam nie schnie. Myslałam o kupnie suszarki bębnowej ale na razie są inne priorytety. Czekam jak na zbawienie na sezon grzewczy żeby kaloryfery włączyli to zacznie mi w domu schnąć ;)

A suszarki mam aż 3 ;) w tym jedną taką piętrową z tesco za 30 zł ;)

wzięło mnie dziś na tworzenie listy dla dziołchy małej i segregowanie ubranek, które już mam. Zaraz do swej listy wyprawkowej dopiszę. Coś wydaje się mi, ze więcej to już nie trzeba...

IMGP7408.jpgIMGP7407.jpgIMGP7400.jpgIMGP7401.jpg

Załączniki

• IMGP7408.jpg
    IMGP7408.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 51
  • IMGP7407.jpg
    IMGP7407.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMGP7400.jpg
    IMGP7400.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 54
  • IMGP7401.jpg
    IMGP7401.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 46
Inomama sporo tych ciuszków, ale też mi się wydaje, że na pewno na coś się jeszcze skusisz :-)
Kaha śliczny kombinezon, bardzo fajny kolor. Też dziś na necie oglądałam właśnie. I pewnie humor dziś lepszy masz jak na zakupkach byłaś:-);-)?

Piękne rzeczy ! :)
Marika no mnie właśnie zastanawia ten T4145.jpg
ale boję się trochę bo właśnie plastikowe płozy ma i jestem w kropce.

Załączniki

• T4145.jpg
    T4145.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Dzięki tamtusia :) No baaa...humor zawsze poprawia się na zakupach :):)

Inomama sporo tych ciuszków, ale też mi się wydaje, że na pewno na coś się jeszcze skusisz :-)
Kaha śliczny kombinezon, bardzo fajny kolor. Też dziś na necie oglądałam właśnie. I pewnie humor dziś lepszy masz jak na zakupkach byłaś:-);-)?

Do góry