reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
ej ej ja też mam ten leżaczek...i ten plastik to plastik a nie "plastik " więc nie ma sie czego bać moja córa siadała na niego jak miala 2,5 roku jak na krzesełku i ogladała bajki albo podwieczorek sobie jadła....polecam

Piękne rzeczy ! :)
Marika no mnie właśnie zastanawia ten Zobacz załącznik 583025
ale boję się trochę bo właśnie plastikowe płozy ma i jestem w kropce.
Monika - ja mam wlasnie taki sam...identyczny. A czego sie obawiasz w tych plastikowych plozach jesli moge zapytac? Bo u nas sie fotelik swietnie sprawdzil I Kuba w nim dugo przesoiadywal...Czasem nawet jego kuzyn jak nas odwiedzili tez siadal a on to juz starszak jest I razem sie wyglupiali.

Jesli obawiasz sie czy jest wytrzymaly to moge cie z czystym sumieniem uspokoic...Plastik wytrzyma nie jedne wyglupy malucha :)

Monika ja mam niemalże identyczny tylko wzór inny. Żebyś ty widziała, co mój synek wyrabiał z tym fotelikiem :-D i zobaczyła w jakim jest dobrym stanie to byś się nie zastanawiała. Oryginalny Fisher Price jest niezniszczalny. Fotelik schowałam, jak już w ciąże zaszłam, synek miał wtedy prawie 5 lat i nic mu sie nie działo.

Ja mam 15 letnią zabawkę na łóżeczko z fisher Price, mnóstwo dzieci się nią bawiło, jest z plastiku. Dzieci rzucały, chodziły po niej, naklejki może troch wypłowiały ale wszystko jest w idealnym porządku

dzisiaj moj M stwierdzil ze w weekend chce skrecici łóżeczko:szok:az mnie zszokował...bo zazwyczaj to ja naciskam na takie rzeczy a tu on z samej swojej czystej nieprzymuszonej...mowie mu ze za wczesnie...a on ze nie ...niech stoi, on szobie będzie patrzyl na nie...I niech przejdzie zapachem domu:p...wariat:p...no ale niech sobie skreca:)

no I tak sie zastanawiam..bo mam coprawda taki zegar z kula obrotowa , ktora wyswietla gwiazdki na scianie w nocy...ale nie wyglada na dziecięca/:p...I wczoraj bylam w sklepie I widzialam cos takiego:
CHICCO Lampka PROJEKTOR KOSTKA Tęczowa Gra 2 kol (3552914794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Inomama prawdziwy zawrot glowy..alez malenswto bedziesz stroic :) Ja z Dawidem mialam podobnie poprostu szal zakupow..a teraz jakos tak ubogo;-) w tym mscu postaram sie juz zakupic co nieco, zrobilam sobie juz liste, wiekszosc rzeczy zamowie przez allegro.

Lezaczek jest swietny, my tez mielsimy z Fisher price i Dawid go uwielbial, neico inny model ale naprawde nam posluzyl.

Ikasia ten projektor , fajna sprawa, nawet w nocy mozna taki wlaczyc przy karmieniu, usiasc wygodnie w fotelu i sie relaksowac.
Ja taki sobie zazycze, gdyby ktos chcial mi sprezentowac ;-)

monika moja siostra też miała do córci ten leżaczek i nic z nim się nie stało! Siadała tam nawet jej starsza siostra i naprawdę długo im służył i nic się nie stało. Potwierdzam też to co napisała Marika, gadżety, zabawki z fisher price są bardzo trwałe:tak:.

ikasia śliczny ten projektor, na pewno dzidziusiowi będzie się podobał :tak:

Ja sama w swojej wyprawce nie ujmuję takich rzeczy typu właśnie karuzela, leżaczek, mata itd. liczę, że ktoś nam sprezentuje np. na chrzciy, a jeśli nie to jeśli dzidziuś już będzie to mu kupimy :-).

reklama
Ikasia bardzo fajny ten projektor, ja bym chciała
1. jakaś karuzele elektryczną z projektorem, poleca coś która.
2. A miałyście elektroniczną nianię, bo tez się zastanawiam.
3. Kolejna potrzebna rzecz to termometr bezdotykowy, może coś polecicie

Do góry