miejskibandyta
Fanka BB :)
Monika - odnośnie komody to jest drewniana cała czy okleina? I gdzie kupiliście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
akuku skoro Ty doświadczona mama mówisz, że normalna to chyba Ci zaufam :-) i popatrzę jeszcze, bo może są różne wymiary, bo z takich to ja widziałam to długość była 60 cm, a jak dzidziuś się rodzi powiedzmy tak 57cm, to wydawało mi się, że mało miejsca, a żeby na miesiąc czy dwa kupować to szkoda mi kaski, choć bardzo mi się to podoba i wydaje się praktyczne.
Ja co oglądam wózki to co chwilę mi się podoba inny, a jak mi się coś spodoba to mężowi nie bardzo. Chcemy kupić nowy, ale nie jakiś bardzo drogi tak max do 1500 zł, więc trochę się pewnie nagimnastykujemy, ale chyba jednak warto się przejechać do jakiejś hurtowni czy sklepu dużego, żeby dotknąć i zobaczyć jak jeździ, bo na razie to tylko na necie przeglądam.
Ja to się nie mogę zdecydować na wózek. Już sama nie wiem który jest dobry. Na pewno fotelik kupię z firmy maxi cosi bo wiem że bardzo polecają. Chciałam wózek:
1. Wózki dziecięce EURO-CART | Wózek wielofunkcyjny PASSO
2. Wózek Tako Laret 2013 opinie (4,98) · Wózki forum dają gwarancję jakości. | Wózki Dla Dzieci Opinie
3. Wózek Jedo Fyn 4DS Classic - e-swiatdziecka.com.pl
I nie wiem na który się zdecydować
Dla mnie też ważne jest aby rączkę można było przekładać. A nie w każdym się da.