reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pewnie ze sciama ja wam przepowiem ale to kosztuje 100zł ... platnosc z gory .. Po potwierdzeniu przelewu wysylam trafne "diagnozy" sprawdzalnosc 99,9% w przypadku pomylki jestem sklonna zwrocic polowe i za zawod płciowy nie odpowiadam wiecej inf na priv:-D

reklama
pewnie ze sciama ja wam przepowiem ale to kosztuje 100zł ... Platnosc z gory .. Po potwierdzeniu przelewu wysylam trafne "diagnozy" sprawdzalnosc 99,9% w przypadku pomylki jestem sklonna zwrocic polowe i za zawod płciowy nie odpowiadam wiecej inf na priv:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
akuku super ten przewijak, muszę przyznać, że też o czymś takim myśleliśmy, ale później stwierdziłam, że ta wanienka jednak może być troszkę mała, no chyba, że są różne rozmiary, bo to jest taki z wanienką pod tym przewijakiem tak?

Do góry