reklama
Marika30708
Fan(ka)
Siva tak chodzi do zerówki do 5 latków, za rok będzie chodził do zerówki do 6 latków. Na szczęście jest z lipca, to obowiązek szkoły w 6 lat go ominie
A co do wózka, to ja miałam taki 2w1 starsznie ciężki ponad 21,5kg. Sprzedałam go, teraz szukam w miarę taniego i jak najlżejszego ;-)Wiem, ze żaden wózek nie spełni wszytskich wymagań, zawsze znajdzie się coś co byśmy poprawiły
Sylka ja jestem na etapie dogadywania się z wózkiem Espiro Vector 4, 3w1. Mao kto zgadza się na wysyłkę. Wyjdzie strasznie drogo takiego wózka 3w1
Bluelovi na 3 kołówkę, to trzeba dobra trafić, myślę, ze bezpieczniej jest kupić wózek 4 kołowy
A o tych bebeto czytałam że są ciężkie. Dla mnie wózek musi mieć góra 13kg
KAjtek ogromniaste gratulacje, widzę, ze ubranka chłopięce już zakupione, super
A co do wózka, to ja miałam taki 2w1 starsznie ciężki ponad 21,5kg. Sprzedałam go, teraz szukam w miarę taniego i jak najlżejszego ;-)Wiem, ze żaden wózek nie spełni wszytskich wymagań, zawsze znajdzie się coś co byśmy poprawiły
Sylka ja jestem na etapie dogadywania się z wózkiem Espiro Vector 4, 3w1. Mao kto zgadza się na wysyłkę. Wyjdzie strasznie drogo takiego wózka 3w1
Bluelovi na 3 kołówkę, to trzeba dobra trafić, myślę, ze bezpieczniej jest kupić wózek 4 kołowy
A o tych bebeto czytałam że są ciężkie. Dla mnie wózek musi mieć góra 13kg
KAjtek ogromniaste gratulacje, widzę, ze ubranka chłopięce już zakupione, super
kasia150491
Mamusia synusia:)
gratuluje syneczka Kajtek!
cleopatra1
Fanka BB :)
muszę się pochwalić że Wojtuś ma już swój pojazd: http://plusbaby.pl/wp-content/uploads/2013/04/srebrny.jpg
gondola, spacerówka oraz fotelik. Kolor na początku mi się nie podobał,ale później przyznałam mężowi rację - jest uniseksy - i dla laseczki i dla faceta; kolor taki też uniwersalny i ponadczasowy - pozostałe funkcje mi się podobały więc mówię bierzemy no i już jest.
gondola, spacerówka oraz fotelik. Kolor na początku mi się nie podobał,ale później przyznałam mężowi rację - jest uniseksy - i dla laseczki i dla faceta; kolor taki też uniwersalny i ponadczasowy - pozostałe funkcje mi się podobały więc mówię bierzemy no i już jest.
Cleopatra wózek wydaje sie fajny a kolor faktycznie uniwersalny a jak maluch zacznie siedzieć w spacerówce i biegać po błocie oraz jeść nie pobrudzi go tak szybko
Akuku przewijak cudny, zazdroszcze! Ja nie mam aż tyle miejsca aby sobie takie cudo sprawić
My w weekend też zaszaleliśmy i zakupiłam taki o to narożnik do salonu
oraz komodę do sypialni dla dzidziusia
a w Ikei wanienkę
Akuku przewijak cudny, zazdroszcze! Ja nie mam aż tyle miejsca aby sobie takie cudo sprawić
My w weekend też zaszaleliśmy i zakupiłam taki o to narożnik do salonu
oraz komodę do sypialni dla dzidziusia
a w Ikei wanienkę
Załączniki
reklama
P
Pustiszi
Gość
Akuku - suuuuper !! Slodki taki ... wygoda i praktycznosc w jednym super zakup!