reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

no jasne ze tak przecierz jak kazdemu by sie podobaly te same wózki to by bylo nudno ;) dobrze ze kazdy ma swoj gust :)
jestem ciekawa czy np. do tej luki sa jakies uniwersalne dostawki czy do takich nei ma ;(?

reklama
Siva tak chodzi do zerówki do 5 latków, za rok będzie chodził do zerówki do 6 latków. Na szczęście jest z lipca, to obowiązek szkoły w 6 lat go ominie
A co do wózka, to ja miałam taki 2w1 starsznie ciężki ponad 21,5kg. Sprzedałam go, teraz szukam w miarę taniego i jak najlżejszego ;-)Wiem, ze żaden wózek nie spełni wszytskich wymagań, zawsze znajdzie się coś co byśmy poprawiły
Sylka ja jestem na etapie dogadywania się z wózkiem Espiro Vector 4, 3w1. Mao kto zgadza się na wysyłkę. Wyjdzie strasznie drogo takiego wózka 3w1
Bluelovi na 3 kołówkę, to trzeba dobra trafić, myślę, ze bezpieczniej jest kupić wózek 4 kołowy
A o tych bebeto czytałam że są ciężkie. Dla mnie wózek musi mieć góra 13kg
KAjtek ogromniaste gratulacje, widzę, ze ubranka chłopięce już zakupione, super

muszę się pochwalić że Wojtuś ma już swój pojazd: http://plusbaby.pl/wp-content/uploads/2013/04/srebrny.jpg

gondola, spacerówka oraz fotelik. Kolor na początku mi się nie podobał,ale później przyznałam mężowi rację - jest uniseksy - i dla laseczki i dla faceta; kolor taki też uniwersalny i ponadczasowy - pozostałe funkcje mi się podobały więc mówię bierzemy :rofl2: no i już jest.

Cleopatra wózek wydaje sie fajny a kolor faktycznie uniwersalny a jak maluch zacznie siedzieć w spacerówce i biegać po błocie oraz jeść nie pobrudzi go tak szybko :)
Akuku przewijak cudny, zazdroszcze! Ja nie mam aż tyle miejsca aby sobie takie cudo sprawić :)

My w weekend też zaszaleliśmy i zakupiłam taki o to narożnik do salonu paulina_1620-5518g,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg

oraz komodę do sypialni dla dzidziusia img_0_0_7.jpg

a w Ikei wanienkę :)

Załączniki

• paulina_1620-5518g,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
    paulina_1620-5518g,lFaYeqWeaWZRmdiQiHtf.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 27
  • img_0_0_7.jpg
    img_0_0_7.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry