reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Bez skrętnych kół to każdy wózek koszmar. Ja mam Jumper FX , moze i cięzki ( mieszkam na parterze wiec nie noszę wysoko) ale ma bardzo duże pompowane koła na moje wertepy super, skrętny marzenie, w miejscu nawracam a do tego duża gondola ( Kinga była z początku lutego) i bardzo duża osłona do spacerówki ( całe dziecko idzie zakryć bez parasolki ;) no i dostałam śpiworek na zimę pasujący i do gondoliu i do spacerówki. A do tego produkowane w częstochowie i od ręki masz częsci zamienne.
acha mój waży 15 kg ze spacerówką a nie 20

reklama
My po starszej córci mamy podobnie jak Aisen Tako Jumper z tym, że GT- jestem zadowolona, zwłaszcza z gondoli. W ogóle stabilny, fajny wózek. Jedyny dla mnie mankament to szelki spacerówki są zupełnie niedostosowane do dziecka. Czy w Twoim modelu też tak jest Aisen? Nasz jeździ już dwa lata po różnych wertepach i nie było z nim żadnym problemów.

ja wymieniłam szelki bo też były nie dopasowane ;) ale wymieniłam je w serwisie tako na inne za jakieś grosze.
Mój ma już ponad 3 lata i rozwaliłam koło na kamieniach a potem mocowanie do przedniego kółeczka. Za to mocowanie dałam 10 zł za komplet plus przesyłka i przyszlo mi w ciągu 2 dni.

O dzięki za podpowiedź:tak:, też koniecznie muszę wymienić te szelki. Serwis Tako jest tylko Częstochowie?

Zgadzam sie z Anisen...Skretny wozek i duze pompowane kola to podstawa...Pamietajcie ze bedzie zima i moze byc snieg...A nie ma nic gorszego od pchania wozka cala sila przez zaspy... ;/ Ja mam maxi cosi mura 3 (3 w 1) trojkolowiec- moze do najtanszych nie nalezal ale nie zaluje ani zlotowki bo prowadzil sie praktycznie jedna reka. Dodatkowo zaleta byla mozliwosc obrocenia spacerowki przodem i tylem do jazdy... Z kolei w moim mankamentem jest to ze spacerowka nie sklada sie z calym wozkiem - trzeba poprostu odpiac fitelik od stelarza. Sam fotelik za to mozna rozlozyc na plasko a stelaz sklada sie na bardzo maly. Wiec to taki wlasciwie minus i plus za razem.
Aha...a co do serwisu to nie wiem bo mi sie nic w nim nie popsulo :-)

Dziewczyny, a to łóżeczko turystyczne ma więcej poziomów, czy tylko jeden taki głęboki? u nas mało miejsca i zastanawiam się nad kupnem takiego, tylko przeraża mnie (i mój kręgosłup) to wkładanie i wyjmowanie dziecka tak nisko...

reklama
Ja mialam blizniaczy dla moich chlopcow, lekki latwy i polecam.
Britax b-dual chyba.
Na poczatku mlodszy byl na dole na plasko, a pozniej mlodszy u gory a starszy jak sie zmeczyl to na chwile siadal.
Teraz juz tylko jedyneczke kupie :-)
Choc mooj starszak lubial siadac do wozka jak siw zmeczyl nawet na chwile. Jak mial jakos 3 lata.

Do góry