reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Antinetka, jak coś, ja też w ten sposób pracuję czasem (oj wiele rzeczy robię), poszukam zdjęć i podeślę :) No i...mieszkam w Warszawie.

Salli, kusisz... :) Marzą mi się Kubusie Puchatki i inne Tygryski biegające po ścianie :)
Tylko jak znam życie, to budżet nawet połowy moich marzeń nie wytrzyma... ale będę pamiętać i w razie czego się odezwę.

reklama
bluelove- tak to ta...i tez dawałam 30 zł identyczna ale na długi rękaw jeszcze wziełam i tańsza bo 20 zł zapłaciłam. hehe to co robimy foty w nich jak nam brzucholki urosną hehe.

mi środowiskowa powiedziała że dziecko po wyjsćiu na świat często nie toleruje na poczatku swojego życia wody twardej chlorowanej no takiej jak obecnie mamy w kranch wszyscy i ja wode do kąpania gotowałam i dodawałam emolium albo oiltatum własnie bo od wody robiła jej sie sucha skóra...potem przeuciłam sie na oliwke w żelu po kąpaniu żeby móc ja jeszcze pomasować przed spaniem....ale co jeszcze do kąpania dodawałam i czy wogóle coś jeszcze to nie pamietam:dry:

Ja powinnam sobie robić notatki z tego co piszecie :D no masakra ile informacji ;)

Antinetka, ano kuszę ;) Póki ruszać się mogę to kuszę. Ale myślę, że byśmy się jakoś dogadały. Wszystko zależy jakiej wielkości obrazki. A jak chcesz, mogę podać Ci doskonały sposób jak wykonać to samemu ;)

Aha, i dziś nie wytrzymałam i weszłam do szmateksu... znalazłam kilka fajnych ciuszków (niektóre ciut większe ale sobie poczekają :) Jak znajdę dziś chwilę to wrzucę zdjęcia.

Mogę was prosić o radę :( bo sama nie wiem dzwoniłam do mojego R i jeżeli nic w PL nie znajdziemy łatwego do skompletowania to powiedział że sama mam wybrać no i ja znalazłam strasznie cenowo atrakcyjne: czym się kierować ?
Babyzimmer / Kinderzimmer "Wiki III" in Eiche Sonoma Nb. / Weiss -NEU | eBay
1.tutaj jest szafa która mi się okropnie podoba
Babyzimmer Kinderzimmer Celeste in Milcheiche 4-tlg. NEU | eBay
2.tutaj podoba mi się to że z tego łóżeczka można zrobić łóżko

R powiedział że ten komplet który mi się bardziej spodoba to weźmiemy a ja bym troche z tego troche z tego wzięła :/

pustiszi mam ten sam dylemat hehe szafa faktycznie ładna...tylko szkoda że jej od środka nie pokazali rozkład pólek znaczy się...ta druga opcja też fajna...no te pierwsze to taki mają ciekawy design....no ja ci powiem leć do polski obejrzyj sobie pomacaj i po setnym z koleji komplecie bedziesz sama wiedziała czego chcesz

to wszystko to samo co w PL ta sama sklejka tylko 2x droższe ale biorąc dostawe do DE na to samo wyjdzie :) dylemat z PL przywieziemy łóżeczko tylko bo mały samochód... a tu kurcze kusi mnie cena w tych kompletach... albo coś skompletujemy do łóżeczka zakłopotałam się

a ja sie pochwale, ze w lidlu zakupiłam sobie spodnie ciązowe dresowe...za 20zł...zawsze sie przydadzą w zimie:) narazie sa troszke za duze, bo maja dosc duzy ten pas na brzuszek...

A i mam pełno nowych ciuszków...pozniej wkleje:)

Blue - tak tak bo ja się kiedyś napaliłam na zestaw do sypialni za 550euro szafa łóżko 2x szfki nocne i śliczna komoda no ale przyszedł mój R i mówi OHNE KOMMODE ---- co ? one ???? --- pytam sie ? go a mój że to bez komody i bez materaca :-)

to teraz już czytam... hehh a wczoraj pokazałam już naocznie mojemu i powiedział że jak wrócimy z pl to zamówi... aaaa wybraliśmy wspólnie ten 1 wariant aaach się ciesze ach się cieszę ach się .... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry