reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
diablica, hope bardzo ładne sukienki :)

ja też szukam podobnej kiecki, tylko bardzo formalnej, nie może w ogóle mieć dekoltu i co najmniej do kolan musi być.

a i w związku z naszą wczorajszą niespodzianką, teraz zastanawiamy się nad takim wózkiem:

http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/JEDO-FYN-4DS-kolekcja-MEMO/331

ktoś miał/korzystał?

Ostatnia edycja:
malinka takich bez dekoltu jest multum. ja musze mieć dekolt bo mam spory biust i w zabudowanych dekoltach wygląda na 2 razy większy. szukasz ciążowej takowej? czy jeszcze z "normalnych:"?

hope- to na to wesele?

ta sukienka to na egz za miesiąc (między 6 a 13 września, jak dobrze pójdzie) więc raczej w zwykłą już nie wejdę :-D już teraz nie dopinam niektórych ciuchów sprzed ciąży :)

Diablica - super kiecka taka elegancka i zarazem seksowna ja też uwielbiam dekolty :) a później rzeczywiście wszędzie w niej pójdziesz warto warto warto ! :)

Malinka a mi Pusta strona wyskakuje nic nie widze wszedzie biało...

dziwne, mi się normalnie otwiera...

chodzi o wózek Jedo Fyn Memo, taki na białym stelażu kolor śliwka/lawenda (dla mnie to taki jasny niebieski) - może Pustiszi sobie tak po prostu poszukaj w wujku goglach :)

Diablica nie wiem czy na wesele, czy do pracy będzie. Jak przyjdzie i będzie wyglądać jako tako to zobaczymy. Myślę, że raczej do pracy i na wyjścia jakieś. Chociaż zobaczymy:rofl2:

Malinka - widziałam te wózki :) ale opinie poczytaj na forach poczta pantoflowa najlepsza chociaż kazdej cos innego w wozku pasuje.

Mi osobieście sie podobaja natomiast sama bede szukac czegos z glebszym daszkiem i gondolą. Bo jak bede wyjezdzala do pl to dziecko w wozku spac bedzie bo tam nawet ciezko walizke polozyc nie mowiac o lozku turystycznym.

reklama
Do góry