reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
diablica, hope bardzo ładne sukienki :)

ja też szukam podobnej kiecki, tylko bardzo formalnej, nie może w ogóle mieć dekoltu i co najmniej do kolan musi być.

a i w związku z naszą wczorajszą niespodzianką, teraz zastanawiamy się nad takim wózkiem:

http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/JEDO-FYN-4DS-kolekcja-MEMO/331

ktoś miał/korzystał?

Ostatnia edycja:
malinka takich bez dekoltu jest multum. ja musze mieć dekolt bo mam spory biust i w zabudowanych dekoltach wygląda na 2 razy większy. szukasz ciążowej takowej? czy jeszcze z "normalnych:"?

hope- to na to wesele?

ta sukienka to na egz za miesiąc (między 6 a 13 września, jak dobrze pójdzie) więc raczej w zwykłą już nie wejdę :-D już teraz nie dopinam niektórych ciuchów sprzed ciąży :)

Diablica - super kiecka taka elegancka i zarazem seksowna ja też uwielbiam dekolty :) a później rzeczywiście wszędzie w niej pójdziesz warto warto warto ! :)

Malinka a mi Pusta strona wyskakuje nic nie widze wszedzie biało...

dziwne, mi się normalnie otwiera...

chodzi o wózek Jedo Fyn Memo, taki na białym stelażu kolor śliwka/lawenda (dla mnie to taki jasny niebieski) - może Pustiszi sobie tak po prostu poszukaj w wujku goglach :)

Diablica nie wiem czy na wesele, czy do pracy będzie. Jak przyjdzie i będzie wyglądać jako tako to zobaczymy. Myślę, że raczej do pracy i na wyjścia jakieś. Chociaż zobaczymy:rofl2:

Malinka - widziałam te wózki :) ale opinie poczytaj na forach poczta pantoflowa najlepsza chociaż kazdej cos innego w wozku pasuje.

Mi osobieście sie podobaja natomiast sama bede szukac czegos z glebszym daszkiem i gondolą. Bo jak bede wyjezdzala do pl to dziecko w wozku spac bedzie bo tam nawet ciezko walizke polozyc nie mowiac o lozku turystycznym.

reklama
Do góry