reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

wczoraj przyszła moja huśtawka leżaczek :-D:-D:-D:-D
jest super i jestem happy bo myślałam że będzie większy i zagracał, ale o dziwo jest w sam raz :-D
chłopaki musiałam odpędzić bo chciały testować :-D

Kasieńka nas też czeka żłobek - ale ja jakoś bardziej ufam niż nianiom - synki chodziły do żłobka i ja sobie chwalę :-D no a po drugie to ja bym bez pracy i ludzi nie wytrzymała w domu.... nie jestem typem "pani domu" :-D

reklama
Kochana ja od października albo od początku albo polowy wracam do pracy wiec tak dwa tygodnie wcześniej będę malego adaptować do xlobka;)żłobka i wcale nie uważam żeby to było za wczesnie ;)

A ja zamierzam wykorzystać cały urlop rodzicielski + wypoczynkowy który dostanę za 2014 rok, więc wychodzi na to że mniej więcej od stycznia-lutego. Tak jak Ikasia chwilę wcześniej będę chciała malutką zacząć przyzwyczajać, no może nie 2 a 3 albo 4 tygodnie bo ona chyba będzie taka mamusina;-) No i muszę się bardzo dokładnie dowiedzieć jak to z tym żłobkiem wygląda, bo mój m pracuje na zmiany i to takie że nie ma żadnej reguły czy idzie dziś na noc czy na popołudnie, więc właściwie niekiedy tylko kilka godzin by nam było potrzebne by z kimś dzieciaczka zostawić:)

ja wracac bede pewnie kolo stycznia/ poczatkiem lutego i pamietajac jak dawalam Nikosia i ze od razu sie pochorowal prawie miesiac znowu nie chodzil to dalabym moze pazdziernik/ listopad ... ale jesli dostaniemy juz od wrzesnia to moze wrzesien ... Nikos chodzil od skonczonego 6 miesiaca

Ostatnia edycja:
Jakos do mnie nie dochodzilo, ze ja jyz niebawem urodzic moge. A mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia. Przez allegro nie zdaze wiec jutro ide kupic u nas. Torba jyz praktycznie spakowana.
Ubranka na wyjscie naszykowalam w dwoch zestawach, chlopiecym i dziewczecym

Wreszcie moge sie pochwalic... wczoraj paczka przyszla odrazu pranko wstawilam a nawet dwa hhee.
Dzis poprasowalam I ka ubrane lozeczko I kolyske. Dwa baldachimy w jednej sypialni ale co tam. Mi sie barzo podoba to efekt. Obok przewjaka na lozeczku mam przybornik ukradziony z przewijaka w lazience bo tam miejsca nie ma.
Ps posciel zjupilam na lozeczko 70x120 a moje ma 70x140.. wiec przescieradelka nie uzyje a reszte ledwo I na styk hehe.. przykrylam to duzymi przescieradlami zeby sie nie kurzylo..a chcialabym patrzec na to hehe.

Załączniki

• 1387989378587.jpg
    1387989378587.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
No I tylko jedno zdjecie mi sie laduje wiec pozasmiecam I prosze Vinga lub Fifka o polaczenie moich postow.

Załączniki

• 1387989632247.jpg
    1387989632247.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry