reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Poducha do karmienia, rozek I posciel do wozka lub kolyski

Załączniki

• 1387989754777.jpg
    1387989754777.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Akuku suuuper zakupy:-) to rzeczywiscie mozesz rodzic :-D
a ja jeszcze torby spakowanej nie mam i jakos mi sie nie spieszy, poprzednim razem to juz 2 mies.wczesniej torby spakowane staly,a teraz pewnie w ostatni dzien bede pakowala taki mam zapal.nie wiem te Swieta, wszystko razem i jakos nigdy nie mam weny. teraz na Nowy Rok bedziemy miec chyba gosci i znow glowa zajeta czyms innym...takze pokoik owszem gotowy,i ciuszki w komodzie gotowe,ale ani ciuszkow na wyjscie ze szpitala nie zdecydowalam, ani nic dla mnie na porod...stoje w miejscu dziewczyny...:confused:

Justynaj ja torbe dopiero dzis mam dopakowana na cacy...tzn tylko jakas woda, aparat i ew. Przekaski, choc nie zamierzam dlugo rodzic, wiec pewnie nic nie wezme...wody tez nie musze bo tam maja i m mi w kubeczku przyniesie w razie co...hyle by apart miec hehe
A tak to juz nawet szczoteczke do zebow mam..ale jeszce zaraz spojrze na wasze listy co do torby bo moze o czyms zapomnialam hehe.
Mam chyba 7 zmian dla maluszka, bo na dzien to czasem i ze 3 ..a wole wrocic z nimi w razie co...o i tetrowki musze poprasowac i popakowac hehe.
Mam 3 torby jedna dla mnie, jedna z ubrankami lacznie z tymi do wyjscia ale wszystko w woreczkach posegregowane, jedna z pampersami, husteczkami, i krem i smoczek dla maluszka... to mala torba jest, a przynajmniej nie bede wszystkiego rozgrzebywac hehe

AKUKU swietne zakupy. Slodko wygladaja te baldachimy.
Ja to wszystko mam po synku. Domowilam tylko rozowy kocyk i poszewki. Niby wszystko jest, ale i tak sporo kasy poszlo na wyprawke

Marika ja mam wszystko po coreczce;-)wiec chyba dlatego poza ubraniami sie tak nie ekscytuje zakupami.mi brakuje jeszcze niebieska posciel do kolyski, materac do niej zamowilismy i czekamy, w ikeai dywaniki w ksztalcie samochodzikow, bo nrazie na wykladzinie mamy dywaniki z koronami ksiezniczki, troche za duzo rozowych elementow mamy w tym pokoju.choc lampa z kubusiem puchatkiem jest uniwersalna.baldachimki to w pokoju sa 2 jeden rozowy taka moskitiera nad lozeczkiem a drugi niebieski z samochodzikami nad kolyska. wiec moje blizniuchy maja jakis kat,trzeba go tylko jeszcze ciut doszlifowac.ale to zamierzam z ukochanym miedzy Swietami zrobic majac nadzieje,ze malenstwo na swiat pchac sie nie bedzie. bo mimo ze zmeczona jestem juz tym brzuchem to ciut wczesnie na porod by bylo jeszcze;-)

JUSTYNAJ u mnie to sporo rizu tez sie znalazlo i siostra dala ubranka po corci. Ja malo co kupowalam, ale cos tam rozowego mam, co kupilam sama.
Baldachimu nie wieszam, choc bardzo mi sie podoba. Uwazam ze to zbieranica kurzu i raz w tygodniu trzeba to prac. Ale lozeczko zwlaszcza z tym tiulowym wyglada bajecznie.
Maluch bedzue w naszej sypialni, niewiele tu miejsca ale jakos sie pomiescimy ;)

Marika baldachim moze i zbiera kurz,, ale przynajmniej nie osiada on bezposrednio na poscieli maluszka, wiec poniekad chroni... z chlopcami baldachimu niemialam wiec to byla moja ostatnia szansa hehe.
Ja tez niby ciuszki mam w wiekszosci po chlopcach ale i tak kasy poszlo, bo wozek, posciele i mnustwo innych rzeczy nie mialam..

reklama
AKUKU cudny ten twoj baldachim. Ja to mam taki caly zestaw bawelniany bezowy w zyrafki. Baldachim tez bawelniany. Nie moglam znalezc tej stojki na baldachim, wiec chyba raczej bedzie bez.
Ja jeszcze poscieli nie kladlam i nie wiem kiedy polozyc. Codziennie jest mnostwo kurzu. Wystarczy tylko poskladac ubrania z suszarki i widac jak wszystko fruwa.

Do góry