reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja dla siebie przygotowałam na wyjście takie spodnie a'la grubsze leginsy żeby było wygodnie i sweter taki dłuższy i szerszy :)

dla Zośki mam body na to pajacyk welurowy taki gruby w miarę i na to kombinezon, czapa, kocyk i pieluszka tetrowa dla osłony :) U nas między szpitalem a parkingiem są dosłownie 2 kroki a samochód jest ciepły w 3 min więc nie chcę przegrzać :)

reklama
A ja dzis kupiłam córci kilka nowych ubranek do szpitala :) tak sie ciesze ze mogłam to zrobic !!!! Odpisze co i jak na ogólnym. :) taka mała rzecz a cieszy :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 70
magsus przeslodkie.
Ja to mam kupiinych kilka rozowych rxeczy a tak to wszystko po synku i siostra dala po corci. A wyszlo tego tyle ze szok.
Ja juz w terminie a u mnie prawie nic nie przygotowane w calosci. Do niedzieli musze to ogarnac

Przyyyyszła karuzelka :D Skręciłam ją i jestem prawie szczęśliwa. Prawie, bo oczywiście nie mogę jej sprawdzić bo nie mam bateri :/ i muszę czekać do jutra. Ech

hej hej :p wiem że temat już był ale znaleźć go graniczy z cudem więc zapytam jeszcze raz
jaki materac polecacie, jaki kupiłyście do łóżeczka? myślałam, że moja mama ma materac kokos-gryka ale okazało się, że nie nada się dla maleństwa, w sklepie patrzyłam na właśnie kokosowo-gryczany i na lateksowy, nie wiem który jest lepszy, cenowo niby nie duża różnica między nimi

Jakie polecacie laktatory? Ja mam reczny Avent Isis. Wczoraj bylam u kolezanki to ona piersia nie karmi ale sciaga mleko i podaje butla. Jest w stanie sciagnac po 160ml z kazdej piersi. Jestem pod wrazeniem
A sciaga laktatorem Medela Mini Electric
Nowy taki jest po 240zl a uzywane 120-160. Zawsze mozna nowe koncowki kupic

reklama
Marika ja mam z TT ręczny ale nie polecam. hmm na razie nie kupowałabym elektrycznego, po co jeśli będziesz karmić piersią, a to jak sama napisałaś nie mały wydatek. ten ręczny co masz na razie ci wystarczy

Do góry