reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
a ja dostalam jeszcze pare rzeczy :D

zdjęcie0403.jpgzdjęcie0405.jpgzdjęcie0406.jpgzdjęcie0407.jpgzdjęcie0408.jpg

Załączniki

• zdjęcie0403.jpg
    zdjęcie0403.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 105
  • zdjęcie0405.jpg
    zdjęcie0405.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 84
  • zdjęcie0406.jpg
    zdjęcie0406.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 88
  • zdjęcie0407.jpg
    zdjęcie0407.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 93
  • zdjęcie0408.jpg
    zdjęcie0408.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 97
Ikasia matę używa się raczej jak dziecko zacznie interesować sie otoczeniem,zabawkami(czyli ok.2mies.)ale szybko z niej "wyrasta"bo jak tylko zaczai z pełzaniem-to zapewniam ucieknie z niej po chwili bo jesce tyle ciekawych zecy musi zobacyc:-D:rofl2:

Ja widzialam na filmiku na youtube i zakochałam się w niej. Tak samo Ropuch :) Pokazałam mu kilka które znalazłam na allegro (rozpiętość cenowa od ok 60zł do 200 mimo że na tą górną granicę to z bólem serca patrzyłam). I jak zobaczył tą rainforest to nie chciał słyszeć o żadnej innej. No cóż, do świąt jemy papier pakunkowy do prezentów, prezenty przekładamy na przyszły rok, ale Oliwka będzie miała piękną karuzelkę :)

Ja też mam tą karuzelę Rainforest i potwierdzam! Jest BOSKA! Melodie sama uwielbiałam słuchać... a i pilot którym zdalnie włącza się karuzelę jest super! Z tym ze Karuzela podobnie jak i mata to "zabawka" na poźniej... taki noworodek jak Adrian nawet jej jeszcze nie widzi więc nawet jej jeszcze nie zaczepiałam...

Kasienka słyszałam właśnie że te czarno-białe są świetne dla dzieci!

reklama
Do góry