reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
a ja dostalam jeszcze pare rzeczy :D

zdjęcie0403.jpgzdjęcie0405.jpgzdjęcie0406.jpgzdjęcie0407.jpgzdjęcie0408.jpg

Załączniki

• zdjęcie0403.jpg
    zdjęcie0403.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 97
  • zdjęcie0405.jpg
    zdjęcie0405.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 75
  • zdjęcie0406.jpg
    zdjęcie0406.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 81
  • zdjęcie0407.jpg
    zdjęcie0407.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 89
  • zdjęcie0408.jpg
    zdjęcie0408.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 90
Ikasia matę używa się raczej jak dziecko zacznie interesować sie otoczeniem,zabawkami(czyli ok.2mies.)ale szybko z niej "wyrasta"bo jak tylko zaczai z pełzaniem-to zapewniam ucieknie z niej po chwili bo jesce tyle ciekawych zecy musi zobacyc:-D:rofl2:

Ja widzialam na filmiku na youtube i zakochałam się w niej. Tak samo Ropuch :) Pokazałam mu kilka które znalazłam na allegro (rozpiętość cenowa od ok 60zł do 200 mimo że na tą górną granicę to z bólem serca patrzyłam). I jak zobaczył tą rainforest to nie chciał słyszeć o żadnej innej. No cóż, do świąt jemy papier pakunkowy do prezentów, prezenty przekładamy na przyszły rok, ale Oliwka będzie miała piękną karuzelkę :)

Ja też mam tą karuzelę Rainforest i potwierdzam! Jest BOSKA! Melodie sama uwielbiałam słuchać... a i pilot którym zdalnie włącza się karuzelę jest super! Z tym ze Karuzela podobnie jak i mata to "zabawka" na poźniej... taki noworodek jak Adrian nawet jej jeszcze nie widzi więc nawet jej jeszcze nie zaczepiałam...

Kasienka słyszałam właśnie że te czarno-białe są świetne dla dzieci!

reklama
Do góry