reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

No wlasnie ikasia mialam pytac o to co Anisen napisala...Ta gondola to ci sie buja w stelazu wpieta czy tak na podlodze? Bo jesli na podlodze to fakt..one sa tak profilowane troszke po luku ze bujac mozna :) Tak samo jak foteliki. A w stelazu to wiesz...no minimalnie sie rusza ale zeby sie bujala to nie :)

reklama
Nie no jakoś mega sie nie buja..jak jest wpieta w stelaż..to jest takie delikatne..ale wydawalo mi sie ze gondola powinna sztywno siedziec..wiec troszke sie zastanowilam...

Bylam dzisiaj w smyku i widzialam taki śpiwór do wozk..kosztuje 89zl wiec nie jest to majątek a jest dużo grubszy niż ten co mam do fotelika...poszukam na allegro i pewnie kupie taniej..ale to musze poczekac na wyplate bo juz sie spłukałam w tym miesiacu:D

Ikasia ta moja gondola jak jest wpieta to tez tak minimalnie sie rusza. Nie jest to jakies bujanie czy cos...To poprostu bardziej jakby taki lekki luz byl od adapterow. Ale kiedy wlozysz do niej "wklad" :))) to jest juz sztywna :)

a ja chyba wpadłam na pomysł: otóż kupie taki trójkącik za ( 2 szt po 1 euro ) albo szmatke taką misiatą i kupie w pasmanterii tasiemki satynowe ze 3 kolory, a że odziedziczyłam ostatnio maszyne po mamie to bedzie okazja to wypróbowania :) i wyjdzie mnie góra 5 euro a zabawy full :)

Pustiszi, już dawno się odgrażałaś, i co? nie zrobiłaś? Czy może umknęło mi po drodze że jednak tak?

Wiem, że to wątek zakupowy, ale wybaczycie mi ten jeden raz :p

Ja właśnie dziś rano uszyłam Szmacika z Metkami :) I muszę się pochwalić.

DSC_0002[1].jpg

Załączniki

• DSC_0002[1].jpg
    DSC_0002[1].jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 95
Ehe Salli pamietam a jak :) suszy mi sie szmaticzku :) dzisiaj ostatnie pranie wstawilam a taki wzor oto :ImageUploadedByForum BabyBoom1386764722.834255.jpg a pozniej z metkami wstawiam :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386764722.834255.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386764722.834255.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 65
Salli, zajebiaszcza szmatka :) Nie mówiłaś, że szyć też umiesz!
Pustiszi, twoja też fajna!
Kurna, ja to nie mam takich zdolności, jedynie trochę chęci... a szkoda, bo bym coś podziergała malutkiej :(

A ja mam super koleżankę(dawałam jej ubranka po chłopcach dla synka)i teraz dostałam od niej leżaczek z fisher psice,fotelik samochodowy z dapterem żeby nie zapinać za każdym razem(więc mam już 2 foteliki:-) ten mój będzie na później bo bardziej dziecko w nim siedzi niż w tym koleżanki) do tego dostałam od niej jeszcze nosidełko,takie do noszenia przy sobie dziecka,grzechotki i zapinki do wózka:-),ma jeszcze matę edukacyjną mi podrzucić:-) fajnie mam:-D ja jej ona mi i jest spóła,nie trzeba tyle kasy wydawać:tak:

Choinkę u chłopców mamy już ubraną sztuszczną,sobie kupimy żywą i ubierzemy tydzień przed wigilią, b od razu po nowym roku chcę ją wyeksmitować i zaczać ustawiać łóżeczko itd.

dziś od rana robiłam z ta właśnie koleżanką bombki ręcznie:-):-) jeszcze będziemy robiły stroiki na stół i na drzwi:-) frajda:-D

Ikasia to "bujanie" jest po to żeby dziecię na wybojach nie podskakiwało do góry, a tylko gondola się rusza:tak:(ostatnio o to samo pytałam koleżanki;-))więc spoko:happy:

reklama
dziewczynki...poszukuje jakiejśc karuzeli czarno-białej...chciałabym Małemu kupic...ale nigdzie nie mogę znaleźć:L:):):)(A od kiedy sie używa mat edukacyjnych??

Do góry