reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Tak patrze na te wózki (wasze i mój) i zaczyna mnie coś zastanawiać..... Sama uparłam się na wózek 3w1, bo tak strasznie podoba mi się ta funkcja fotelika wpiętego do stelaża...ale tak na dobrą sprawę to chyba nie będzie okazji z tej opcji skorzystać :crazy: bo jak dzieć maluśki i zima to tylko gondola. A zanim zrobi się ciepło, fajnie - to już spacerówka... Jestem w błędzie??

Elama, do mojego też da się wpiąć fotelik maxi cosi. Tylko pamiętaj, że dziennie dzieciaczek nie powinien spędzać w foteliku więcej niż 2 godziny (tak nam mówili na szkole rodzenia, że zbyt długie przebywanie w foteliku źle wpływa na rozwój kręgosłupa i ogólnie układu kostnego dziecka). Więc latanie cały dzień z dzieckiem w foteliku po galerii handlowej odpada :) co innego dłuższa podróż, no bo jak inaczej wieźć...

wiesz co, ja mysle ze sie przyda...nawet po to zeby przeniesc dziecko, a nie dzwigac foteika..:) chociaz np przy wyjsciu to galerii to planuje I tak brac gondole, zeby Małemu było wygodniej:):)

dziękuję :) cały czas zaglądam do pokoju dzisiaj jeszcze musze łóżeczko przygotować jedno pranie i wsio gotowe :)

Inomama kurde taki Ci powiem leciutki nie jest ale taki skrętny ze masakra wspomaganie ma takie ze wymaga nauki prowadzenia :)
a dla mnie zbawienie to nosidełko+stelaż... nie bede juz wymieniała kiedy jest zbawienne ale jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi dzisiaj przyszedł monitor oddechu:) I kupiłam też śpioszki :p
DSC_0237.jpgDSC_0238.jpg

Załączniki

• DSC_0237.jpg
    DSC_0237.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0238.jpg
    DSC_0238.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Fajne wózeczki.

Ja mam nonitor do pieluszki bo jak dla mnie był wygodniejszy. Nie trzeba pamiętać by go wyłączyć jak sie dziecko do karmienia w nocy wyciąga ;)
A co do fotelika wpinanego w stelaz to ja używałam jak szlam np na szczepienia z dzieckiem, jak jechaliśmy na zakupy czy jak jechaliśmy do teściów. Teraz do teściów nie będziemy tak często jeździc jak wcześniej ( byliśmy u nich 2 razy w miesiącu) ale będę też tego używać :))
Pierwszy raz z Kingą pojechałam 200km do mojej mamy jak miała 2 miesiące :)) Jakos nie bałam sie jazd. I szczerze potem jeździliśmy często wszędzie. I przyznam ze dla mnie tekst : dziecko 6 m za małe zeby z nim jechać 200km jest z palca wyssany ;)
No ale np moje siostra ma córke ponad 3 lata i u nas nie byli bo stale gada że Lena za mała na jazdę w taką drogę ;) jakby do Chin jechali

Do góry