reklama
kasia150491
Mamusia synusia:)
Anbss- jejku super niespodzianka!:-) wyobrazam sobie twoja radosc:-)
P
Pustiszi
Gość
Anbas - fajowo sezamie otworz sie ogoadanie nawet drobnostka cieszy suuuper niespodzianka
Ja pralam wszystko od skarpetek po rozek koce itd. Zalezy co nie przekraczalam 40* a takie delikatne jak kombinezon kocyki i wszyyko co puszyste na program pranie reczne chyba 30* zeby tylko zapach farby i nowosci wygonic a nie zagladam do metek bo nie chcialo by mi sie w tym miesiac siedziec
Ja pralam wszystko od skarpetek po rozek koce itd. Zalezy co nie przekraczalam 40* a takie delikatne jak kombinezon kocyki i wszyyko co puszyste na program pranie reczne chyba 30* zeby tylko zapach farby i nowosci wygonic a nie zagladam do metek bo nie chcialo by mi sie w tym miesiac siedziec
Anisen
kochamy Cię mocno
pieluszki też. bo przeciez będą przy np buzi dziecka
Ja nie prałam tylko tapicerki w wózeczka Wszystko inne prane
Ja nie prałam tylko tapicerki w wózeczka Wszystko inne prane
Ja jeszcze nic nie prałam, ale tak jak nam mówili np. w szkole tydzień temu, to pierze się wszystko z czym dzidziuś ma kontakt, no może ten wózek by ekstremalny był. Ale pościel, kocyki, pieluszki, ubranka czy rożek - jak najbardziej prać.
milusia21
Fanka BB :)
Ja tez piorę dosłownie wszystko co ma kontakt z dzieckiem,nie ważne że nowe, w pralce na 40st
IKasia jak najbardziej pieluchy w pierwszej kolejności prałam,bo dotykasz nimi buźki dziecka,a wiadomo kto tam łapami tego dotykał?Współczuję incydentu z pocztą,też bym się wkurzyła kasę to wiedza jak brać i to nie mało...
Kupiłam 2 różowienne opaseczki dla Zosiaczka jedna bardziej różowa od drugiej,słodziutkie do jednej były 2 gumki do włosów z dziewczynką,to na razie mam se pożyczy
IKasia jak najbardziej pieluchy w pierwszej kolejności prałam,bo dotykasz nimi buźki dziecka,a wiadomo kto tam łapami tego dotykał?Współczuję incydentu z pocztą,też bym się wkurzyła kasę to wiedza jak brać i to nie mało...
Kupiłam 2 różowienne opaseczki dla Zosiaczka jedna bardziej różowa od drugiej,słodziutkie do jednej były 2 gumki do włosów z dziewczynką,to na razie mam se pożyczy
reklama
inomama
Fanka BB :)
ja też wszystko prałam, pieluchy jak najbardziej, no ale...bedę prała raz jeszcze, wrrrrrrrrr!
bo mi Garsonizda jeden zwrócił do Laurki łóżka, buuuuuuu, kocisko wstrętne!
nie no dobra, nie wstrętny, w rożku wygląda obłędnie, bo tam najczęściej się lokuje
bo mi Garsonizda jeden zwrócił do Laurki łóżka, buuuuuuu, kocisko wstrętne!
nie no dobra, nie wstrętny, w rożku wygląda obłędnie, bo tam najczęściej się lokuje