reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Cześć dziewczyny.
Mam pytanko dotyczące prania. :) Co jeszcze pierzecie oprócz ubranek? Pościel do łózeczka? Kocyki? pieluszki tetrowe?
I pranie robicie recznie czy w pralce? w temperaturze takiej jak na metkach?
:-)

reklama
Anbas - fajowo :) sezamie otworz sie ogoadanie nawet drobnostka cieszy :) suuuper niespodzianka

Ja pralam wszystko od skarpetek po rozek koce itd. Zalezy co nie przekraczalam 40* a takie delikatne jak kombinezon kocyki i wszyyko co puszyste na program pranie reczne chyba 30* zeby tylko zapach farby i nowosci wygonic a nie zagladam do metek bo nie chcialo by mi sie w tym miesiac siedziec

Ale myslicie że pieluchy tetrowe tez trzeba prac??/ ja wypralam ubranka,kocyki,rozki..ale pieluch nie pralam..przescieradlo i pościel prac będę..ale tym soe zajmę pewnie po wizycie stolarza;)

Ja jeszcze nic nie prałam, ale tak jak nam mówili np. w szkole tydzień temu, to pierze się wszystko z czym dzidziuś ma kontakt, no może ten wózek by ekstremalny był. Ale pościel, kocyki, pieluszki, ubranka czy rożek - jak najbardziej prać.

Ja tez piorę dosłownie wszystko co ma kontakt z dzieckiem,nie ważne że nowe, w pralce na 40st:tak:

IKasia jak najbardziej pieluchy w pierwszej kolejności prałam,bo dotykasz nimi buźki dziecka,a wiadomo kto tam łapami tego dotykał?:eek:Współczuję incydentu z pocztą,też bym się wkurzyła:baffled: kasę to wiedza jak brać i to nie mało...

Kupiłam 2 różowienne opaseczki dla Zosiaczka:-D jedna bardziej różowa od drugiej,słodziutkie:-D do jednej były 2 gumki do włosów z dziewczynką,to na razie mam se pożyczy:-D

reklama
ja też wszystko prałam, pieluchy jak najbardziej, no ale...bedę prała raz jeszcze, wrrrrrrrrr!

bo mi Garsonizda jeden zwrócił do Laurki łóżka, buuuuuuu, kocisko wstrętne!

nie no dobra, nie wstrętny, w rożku wygląda obłędnie, bo tam najczęściej się lokuje:)

Do góry