Kaha to z doswiadczenia wlasnego ... przy moim ruchliwym dziecku
1. rteciowka ... utrzymac 5 minut bez szans ... jeszcze takiego maluszka ok ale pozniej maaaasakra, a w nocy zmierzyc rteciowka NIEMOZLIWE ...
2. elektroniczny zwykly, min 1 minuta mierzenie i to pod pacha jeszcze na upartego ... choc teraz juz coraz ciezej, a w nocy CIEZKO BARDZO a w pupci to juz w ogole czy w dzien czy w nocy...
3. termometr do Ucha i czola ( nie znalazlam zadnego niepikajacego :|) ale temp sa rozbiezne mialam dwa rozne termomentry BABYONE i MICROLIFE i ogolnie w dzien ok bo pomiar dosc szybki i pikanie nie przeszkadza, ale w NOCY pikanie wybudzalo mi dziecko a do tego traf do ucha dziecku w nocy czolo jeszcze ok ale juz mniej miarodajne
ten TECH-MED
MIOD NA MOJA DUSZE ... szybko sie mierzy, mozna wylaczyc sygnal pomiaru, do tego nie trzeba dziecka dotykac... nawet jak spitala to przytrzymac te 5 sekund nie jest trudno
jak dla mnie wart swojej ceny i spokoju serca ,,, bo pomiary sprawdzalam z rteciowka i wychodzily prawidlowo ... mozna zmierzyc na czole pod paszka w dzien (do ucha nie bardzo ale jak ktos chce probowac to tez wychodza
tylko trzeba trafic ta podczerwienia
)