reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

malinka ja przed wczoraj zamowilam bebetto solaris mi bardzo sie podoba jak go odbierzemy to wrzuce totki ;D ja zamowilam na czerwonej ramie kolor sivy i juz sie nei moge doczekac az dojdzie dla chklopca bedzie swietny :)

reklama
no to na logikę i nie chodzi mi o ciebie blue ale o wszystkie laski co kupują wózki...poco kupować wózek wcześniej...nie lepiej wgrudniu....oglądac sobie i wybierac można wcześniej a zamawiać na ostatnią chwile takie moje zdanie...bo to jakbyś pralke kupiła i w kącie postawiła....a gwarancja ucieka...a z doświadczenia wiem że to sie przydaje zwłaszcza jeśli wózek kosztuje kupe kasy

każda i tak robi jak jej sie podoba ale tak mi sie przypomniało dlaczego nasz wózek mąż kupował w listopadzie jak byłam w ciazy poprzedniej...no i w listopadzie urodziłam

diablica - a ja nie lubię mieć np. wszystko na ostatnią chwilę. Na mój wózk trzebabyło czekać 4 tygodnie. Jakbym zamówiłam w grudniu to nie wiadomo czy do narodzin by doszedł, bo po drodze są święta i różne inne opóźnienia. To po co mam się martwić czy ze szpitala będę miała w czym wynieść dziecko. A nie daj boże wózek przyjdzie i okaże się, że jest nie sprawny? I co wtedy? Znowu czekać kolejne miesiące? Ja tam jestem zwolenniczką wcześniejszego kupowania :)

ależ tu się dzieje :) szalejecie dziewczyny! świetne zakupy :)
co do wcześniejszego kupowania sprzętów typu wózek to się nie wypowiem, natomiast podpowiem że w niektórych dobrych hurtowniach z artykułami dla dzeici jest możliwość zamówienia i zapłacenia, a odebrania "jak trzeba" czyli jak maluszek na świecie albo zaraz się pojawi:)

Ja wypakowałam wczoraj wszystkie rzeczy po moich dzieciach.. mam całą sypialnię założoną ubrankami. Teraz czeka mnie podział tego na pół (sąsiadka jest w podobnym terminie ciąży) i ogarnięcie "chaosu"..Najgorsze, że większość rzeczy mam, a tak bym chciała coś nowego móc zamówić :-D

Ja sie podpisuje pod kaha kto bedzie mial glowe na szukanie w grudniu wozka ja napewno nie a moj juz miesiac stoi jesZcze postoi 2 a jak ma sie popsuc to sie po tyg. Popsuje albo i 5 dZieci skorzysta z niego

reklama
Do góry