malinka ja przed wczoraj zamowilam bebetto solaris mi bardzo sie podoba jak go odbierzemy to wrzuce totki ;D ja zamowilam na czerwonej ramie kolor sivy i juz sie nei moge doczekac az dojdzie dla chklopca bedzie swietny
reklama
diablica3010
mama na cały etat
a tak z innejbeczki
wózki mają gwarancję prawda?
diablica3010
mama na cały etat
no to na logikę i nie chodzi mi o ciebie blue ale o wszystkie laski co kupują wózki...poco kupować wózek wcześniej...nie lepiej wgrudniu....oglądac sobie i wybierac można wcześniej a zamawiać na ostatnią chwile takie moje zdanie...bo to jakbyś pralke kupiła i w kącie postawiła....a gwarancja ucieka...a z doświadczenia wiem że to sie przydaje zwłaszcza jeśli wózek kosztuje kupe kasy
każda i tak robi jak jej sie podoba ale tak mi sie przypomniało dlaczego nasz wózek mąż kupował w listopadzie jak byłam w ciazy poprzedniej...no i w listopadzie urodziłam
każda i tak robi jak jej sie podoba ale tak mi sie przypomniało dlaczego nasz wózek mąż kupował w listopadzie jak byłam w ciazy poprzedniej...no i w listopadzie urodziłam
diablica - a ja nie lubię mieć np. wszystko na ostatnią chwilę. Na mój wózk trzebabyło czekać 4 tygodnie. Jakbym zamówiłam w grudniu to nie wiadomo czy do narodzin by doszedł, bo po drodze są święta i różne inne opóźnienia. To po co mam się martwić czy ze szpitala będę miała w czym wynieść dziecko. A nie daj boże wózek przyjdzie i okaże się, że jest nie sprawny? I co wtedy? Znowu czekać kolejne miesiące? Ja tam jestem zwolenniczką wcześniejszego kupowania
ivi
uzależniona;) // I.2010
ależ tu się dzieje szalejecie dziewczyny! świetne zakupy
co do wcześniejszego kupowania sprzętów typu wózek to się nie wypowiem, natomiast podpowiem że w niektórych dobrych hurtowniach z artykułami dla dzeici jest możliwość zamówienia i zapłacenia, a odebrania "jak trzeba" czyli jak maluszek na świecie albo zaraz się pojawi
Ja wypakowałam wczoraj wszystkie rzeczy po moich dzieciach.. mam całą sypialnię założoną ubrankami. Teraz czeka mnie podział tego na pół (sąsiadka jest w podobnym terminie ciąży) i ogarnięcie "chaosu"..Najgorsze, że większość rzeczy mam, a tak bym chciała coś nowego móc zamówić
co do wcześniejszego kupowania sprzętów typu wózek to się nie wypowiem, natomiast podpowiem że w niektórych dobrych hurtowniach z artykułami dla dzeici jest możliwość zamówienia i zapłacenia, a odebrania "jak trzeba" czyli jak maluszek na świecie albo zaraz się pojawi
Ja wypakowałam wczoraj wszystkie rzeczy po moich dzieciach.. mam całą sypialnię założoną ubrankami. Teraz czeka mnie podział tego na pół (sąsiadka jest w podobnym terminie ciąży) i ogarnięcie "chaosu"..Najgorsze, że większość rzeczy mam, a tak bym chciała coś nowego móc zamówić
P
Pustiszi
Gość
Ja sie podpisuje pod kaha kto bedzie mial glowe na szukanie w grudniu wozka ja napewno nie a moj juz miesiac stoi jesZcze postoi 2 a jak ma sie popsuc to sie po tyg. Popsuje albo i 5 dZieci skorzysta z niego
a tak z innejbeczki
każdy wózek w sklepie ma gwaracje.
reklama
do małego łóżeczka tego 60x 120 nie pasuje mi duża pościel ta 90x130. Nie ma nawet jak jej rozłożyć
może ktoś się zamieni :-) na ta wiekszą