reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

pustiszi chodziło mi bardziej o to co pisze Ivi...szukać to można o teraz i sobie znaleźć nikt nie karze ci w 9 miesiacu szukać chodzi o to żeby odebrac np. w grudniu...

kaha rozumiem że kupiliście wózek z fotelikiem albo masz szpital żut beretem że chcesz je ze szpitala wózkiem odbierać.

nie chodziło mi żeby szukać na ostatnią chwile bo i ja tego nie robie zawsze lepiej szybciej i byc przygotowanym chodziło mi o to że praktyczniej jest dłużej zachować gwarancje

reklama
aaaaaaaaaaa tonę w ubrankach dziecięcych!! muszę wybrać te "moje" ze wspólnej sterty moich i sąsiadki ... CAŁY pokój mam zawalony.. kto by pomyślał, że tyle tego było w szafie:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny rada od do doświadczonej ;) Jak chcecie same zdecydować jaki wózek kupujecie nie zostawiajcie tego na styczeń . Ja miałam tak : wózek ogladałam już w 4 miesiącu, potem jeszcze przeglądałam , od 22 tygodnia lezenie, wybrałam z netu, mąż zobaczył na żywo, zaakceptował i zaczęły sie schody. Okazało sieć ze a) Jarek nie ma czasu jeździć po mieście bo pracuje od rana do 2 w nocy, b) zamówiłam na alegro a tam zonk bo na mój kolor muszę czekać 6 tygodni albo wybrać aukcje o 200zł droższą . Dobrze że miałam te 6 tygodni. Przyszedł po Bożym narodzeniu ( termin miałam na 21 stycznia) i to tez z przygodami ;) Zdążyłam bo od 6 stycznia mieszkałam już u teścia to nawet bym wózka nie widzała przed porodem ;) Dobrze ze Kinga nie zdecydowała sie urodzić przed terminem :))
Dlatego myśle ze nawet 2 miesiące wcześniej mozna kupić ;)

A niech kazdy robi jak uwaza ja musialam wczesniej inne moga miesiac dwa po urodzeniu oj tam.... Jak zawsze temat sie konczy "kazdy robi jak uwaza"

a ja tam sie nie udziele bo ja juz mam od miesiaca a nawet nie pomyslałam o gwarancji bo mnie i tak nic nie zbawi... dopiero jak tata zapytał ja sie patrzyłam na funkcjonalnosc jakosc wyglad i przedewszystkim cene

a ja mam nowy wózek, nie ruszany, ale już bez gwarancji, bo rok temu kupiony:)

tak chciałam dodać swe 3 grosze:)

piękne są rzeczy, jakie kupujecie!!!!

Pustiszi mysle że możesz spać spokojnie :)) to nie komórka co sie psuje 2 dni po gwarancji ;)
Ja mam mój ponad 3 lata ( wkrótce będzie 4 ) i na razie przebite koło i rozwalony zaczep przedni ale już grubo po tych 2 latach :) poza tym ja tym jeżdzę w stepie szerokim :) tzn po górkach, po wiejskich kamsztorach itp. Jak byli mali to co weekend wypad za miasto w dzicz :)
Nie wyobrażam sobie jak mogła siostra : wózek, łóżeczko, pościel, wanienkę wszystko kupował jej mąż z mamuśką bo nie wolno kupować przed porodem. Masakra !!

A my wózeczek wybierzemy teraz a kupimy chyba jak mała się urodzi,bo i tak nie będzie mi na początku potrzebny,więc szkoda mi by pare miesięcy stał bezużyteczny:tak: (chyba że coś fajnego nam trafi "samo":-D to kupimy )tyle ile ja wyjdę to będę miała nosidełko,może już w styczniu kolekcja z tego roku będzie tańsza a użytkować go myślę że będę dopiero koniec lutego moze:-D Z resztą mój mąż bardziej obcykany się zrobił niż ja więc spokojnie mógłby i sam jechać kupić:-DKażdy robi jak mu wygodniej:tak: co dotyczy z resztą wszystkiego

Ostatnia edycja:
reklama
Anisen tak jak napisałam wcześniej ja nawet nie pomyślałam o gwarancji ;) bo przeciez go nie wysle do PL w razie "W" :) wiec mysleć nad tym też nie zamierzam, a kupujemy kiedy mamy ochote masz racje :)

Do góry