reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

pustiszi chodziło mi bardziej o to co pisze Ivi...szukać to można o teraz i sobie znaleźć nikt nie karze ci w 9 miesiacu szukać chodzi o to żeby odebrac np. w grudniu...

kaha rozumiem że kupiliście wózek z fotelikiem albo masz szpital żut beretem że chcesz je ze szpitala wózkiem odbierać.

nie chodziło mi żeby szukać na ostatnią chwile bo i ja tego nie robie zawsze lepiej szybciej i byc przygotowanym chodziło mi o to że praktyczniej jest dłużej zachować gwarancje

reklama
aaaaaaaaaaa tonę w ubrankach dziecięcych!! muszę wybrać te "moje" ze wspólnej sterty moich i sąsiadki ... CAŁY pokój mam zawalony.. kto by pomyślał, że tyle tego było w szafie:szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny rada od do doświadczonej ;) Jak chcecie same zdecydować jaki wózek kupujecie nie zostawiajcie tego na styczeń . Ja miałam tak : wózek ogladałam już w 4 miesiącu, potem jeszcze przeglądałam , od 22 tygodnia lezenie, wybrałam z netu, mąż zobaczył na żywo, zaakceptował i zaczęły sie schody. Okazało sieć ze a) Jarek nie ma czasu jeździć po mieście bo pracuje od rana do 2 w nocy, b) zamówiłam na alegro a tam zonk bo na mój kolor muszę czekać 6 tygodni albo wybrać aukcje o 200zł droższą . Dobrze że miałam te 6 tygodni. Przyszedł po Bożym narodzeniu ( termin miałam na 21 stycznia) i to tez z przygodami ;) Zdążyłam bo od 6 stycznia mieszkałam już u teścia to nawet bym wózka nie widzała przed porodem ;) Dobrze ze Kinga nie zdecydowała sie urodzić przed terminem :))
Dlatego myśle ze nawet 2 miesiące wcześniej mozna kupić ;)

A niech kazdy robi jak uwaza ja musialam wczesniej inne moga miesiac dwa po urodzeniu oj tam.... Jak zawsze temat sie konczy "kazdy robi jak uwaza"

a ja tam sie nie udziele bo ja juz mam od miesiaca a nawet nie pomyslałam o gwarancji bo mnie i tak nic nie zbawi... dopiero jak tata zapytał ja sie patrzyłam na funkcjonalnosc jakosc wyglad i przedewszystkim cene

a ja mam nowy wózek, nie ruszany, ale już bez gwarancji, bo rok temu kupiony:)

tak chciałam dodać swe 3 grosze:)

piękne są rzeczy, jakie kupujecie!!!!

Pustiszi mysle że możesz spać spokojnie :)) to nie komórka co sie psuje 2 dni po gwarancji ;)
Ja mam mój ponad 3 lata ( wkrótce będzie 4 ) i na razie przebite koło i rozwalony zaczep przedni ale już grubo po tych 2 latach :) poza tym ja tym jeżdzę w stepie szerokim :) tzn po górkach, po wiejskich kamsztorach itp. Jak byli mali to co weekend wypad za miasto w dzicz :)
Nie wyobrażam sobie jak mogła siostra : wózek, łóżeczko, pościel, wanienkę wszystko kupował jej mąż z mamuśką bo nie wolno kupować przed porodem. Masakra !!

A my wózeczek wybierzemy teraz a kupimy chyba jak mała się urodzi,bo i tak nie będzie mi na początku potrzebny,więc szkoda mi by pare miesięcy stał bezużyteczny:tak: (chyba że coś fajnego nam trafi "samo":-D to kupimy )tyle ile ja wyjdę to będę miała nosidełko,może już w styczniu kolekcja z tego roku będzie tańsza a użytkować go myślę że będę dopiero koniec lutego moze:-D Z resztą mój mąż bardziej obcykany się zrobił niż ja więc spokojnie mógłby i sam jechać kupić:-DKażdy robi jak mu wygodniej:tak: co dotyczy z resztą wszystkiego

Ostatnia edycja:
reklama
Anisen tak jak napisałam wcześniej ja nawet nie pomyślałam o gwarancji ;) bo przeciez go nie wysle do PL w razie "W" :) wiec mysleć nad tym też nie zamierzam, a kupujemy kiedy mamy ochote masz racje :)

Do góry