reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

aaa odnośnie śpiworków to jako mama grudniowej córy, która urodziła się w środku mrozów i śnieżyc powiem z doświadczenia, że miałam tylko kombinezonik + koc grubszy i wystarczało- nigdy dziecko nie zmarzło na spacerze + ta osłonka od wózka przed wiatrem i jest ok. Wydaje m się, ze kombinezon + śpiwór to za dużo może być, choć pewnie od grubości tego śpiworka zależy..

reklama
Vinga - mi się podoba brązowa czyli czekoladka i zielona - młoda trawka... tylko to najlepiej dobierać do tego w jakich Ty kolorach się czujesz i jakie nosisz....

ja mam śpiworek po starszym, ale używałam go bardziej do spacerówki..

Załączniki

• 3643142591.jpg
    3643142591.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 3633388035.jpg
    3633388035.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 54
  • spacerówka2.jpg
    spacerówka2.jpg
    2,7 KB · Wyświetleń: 89
  • spacerówka1.jpg
    spacerówka1.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 56
  • wózek mój.jpg
    wózek mój.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 61
  • wózek mój1.jpg
    wózek mój1.jpg
    1,5 KB · Wyświetleń: 87
A ja dziś zaczęłam pranie,bo jest tak piękna pogoda(w sensie ja je wstawiam a mąż wiesza bo sama nie czuję się na siłach)aktualnie pierze się 4pralka i z 2 jeszcze czekają:-) i dziś przyjeżdża szafa Zosiaka:-)

Mój mąz się śmieje że ja okazałam sie nadzwyczaj zapobiegawcza i maleńkie ubranka w 90 % miałam uniwersalne :)) niebieskie, zielone, kremowe :) tylko kilka sztuk rózu albo w kwiatuszki :)) no i mam jak znalazł dla drugiego synka. W zasadzie Kubie kupiłam tylko bodziaki na krótki rękawek :))
Co do śpiworka to ja mam z wózka tako - dali gratis - i mi sie przydawał do gondoli, do spacerówki a potem i na sanki :) mimo 3 lat wygląda jak nowy :)) z reszta sama zerkałam gdzie w ofercie to dodaja;)

Fajowe zakupki :)

Vinga- mi sie tez bardzo podoba mloda trawa, granat I jeszcze ten czekoladowy braz :) Ale chyba jak dziewczyny mowia te ciemniejsze - praktyczniejsze sa :) Tez wlasmnie o takiej mysle :)Bardzo mi sie podobaja te chysty I tez chce wlasnie elastyczna na poczatek bo zielona jestem w tym temacie jak szczyopirek na wiosne :)

Ja wczoraj zajechalam do ikei po badaniach I kupilam w koncu mlodemu nowe lozko :) Moze w sobote wezme sie za robieniu mu nowego pokoiku... Jak mnie jakis potworny len nie ogarnie ;p

Milusia - to jest Mutsy - jest świetny - kupiłam używany ale jest super. Dobra firma, praktyczny, ma fajny wygląd i łatwo się składa. Zastanawiałam się nad czerwonym, ale wybrałam niebieski.
No i ja też dzisiaj piorę - maleńkie ubranka słodziakowe :)

No to dzisiaj dzień pracza :) ja tez zaraz nastawiam ostatnie dwa prania ... Dzis jedziemy ogladam komody i jakies polki na sciane, wczoraj dostalam telefon na skypa tata dzwoni odbieram a tam dywan :) jaaaaaaaaaaaaa booooooooooski taka niespodzianka na nasze urodziny.... :) oczywiscie dla maluszka ten dywan no i tylko zostaje czekac na szwagra az go przywiezie lacznie z innymi mebelkami :)

Kaczuszka - suuuuper taki sklepik prawie :)
Anbas
- gratuluje udanych zakupow !! :)

reklama
Do góry