reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

a ja kupiłam taki spiworek...moze nie dokłądnie ten, ale w tym stylu, granatowy, bardziej z myślą o foteliku samochodowym...a I do wózka się przyda..:) dałam za swoj 40zł plus przesyłka, najwyzej pozniej odsprzedam:)

reklama
Vinga mi starczala spokojnie 4,7... pierwsza jaka mialam to LENNYLAMB i goraco polecam ... dobre sa tez NATIBABY... i te bym polecila na pierwsze chusty

no tylko ja mialam od razu tkana

no właśnie zielony ma śliczny kolor ale znowu granat bardziej praktyczny ;)
Kasieńka chciałabym od elastycznej zacząć, bo ja ciemna całkiem w tej kwestii jeste,

Blue: ja chyba obok tamtusi mam najmniej:)
raptem łóżeczko po córce, wanienkę po córce, trochę uniwersalnych pajaców oczywiście po pierworodnej i fotelik maxi cosi z bazą isofix:-D całej reszty nie mam, no chyba, ze w kolorze różu - to pełen wybór wszystkiego, ale dla chłopca to nie bardzo :rofl2: dla siebie nie mam nic, kosmetyków ani jednego i generalnie wcale to a wcale mnie to nie stresuje i mi się nie spieszy. Planuję do końca grudnia ze wszystkim się wyrobić na spokojnie- przy pierwszym bardziej szalałam, a teraz mam w sobie więcej spokoju :rofl2:

vinga: granatowa praktyczniejsza :tak:

reklama
Do góry