reklama
vinga89
mamusia syneczków
mam pytanie do dziewczyn używających chust, czy taka 5m wystarczy? bo są i dłuższe... no i właśnie nie wiem którą wybrać pomocy ;-)
wypatrzyłam takie, kolor granatowy czy jasno zielony???
PENTELKA Chusta elastyczna DUŻO KOLORÓW + GRATIS (3649899279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wypatrzyłam takie, kolor granatowy czy jasno zielony???
PENTELKA Chusta elastyczna DUŻO KOLORÓW + GRATIS (3649899279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
P
Pustiszi
Gość
Wiosennie zielony
vinga89
mamusia syneczków
no właśnie zielony ma śliczny kolor ale znowu granat bardziej praktyczny
Kasieńka chciałabym od elastycznej zacząć, bo ja ciemna całkiem w tej kwestii jeste,
Kasieńka chciałabym od elastycznej zacząć, bo ja ciemna całkiem w tej kwestii jeste,
G
gość 574
Gość
Blue: ja chyba obok tamtusi mam najmniej
raptem łóżeczko po córce, wanienkę po córce, trochę uniwersalnych pajaców oczywiście po pierworodnej i fotelik maxi cosi z bazą isofix całej reszty nie mam, no chyba, ze w kolorze różu - to pełen wybór wszystkiego, ale dla chłopca to nie bardzo dla siebie nie mam nic, kosmetyków ani jednego i generalnie wcale to a wcale mnie to nie stresuje i mi się nie spieszy. Planuję do końca grudnia ze wszystkim się wyrobić na spokojnie- przy pierwszym bardziej szalałam, a teraz mam w sobie więcej spokoju
vinga: granatowa praktyczniejsza
raptem łóżeczko po córce, wanienkę po córce, trochę uniwersalnych pajaców oczywiście po pierworodnej i fotelik maxi cosi z bazą isofix całej reszty nie mam, no chyba, ze w kolorze różu - to pełen wybór wszystkiego, ale dla chłopca to nie bardzo dla siebie nie mam nic, kosmetyków ani jednego i generalnie wcale to a wcale mnie to nie stresuje i mi się nie spieszy. Planuję do końca grudnia ze wszystkim się wyrobić na spokojnie- przy pierwszym bardziej szalałam, a teraz mam w sobie więcej spokoju
vinga: granatowa praktyczniejsza
reklama
vinga89
mamusia syneczków
a jeszcze co do śpiworków to ja mam po Natanielu ale trochę beznadziejny, noworodek w kombinezonie ledwo się w nim mieścił, więc postanowiłam kupić nowy:
VSCOUT Śpiworek WEŁNIANY 4 w 1 MUMIA (3623388505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jeszcze dla Nata większy do spacerówki:
Cieplutki Śpiworek 4w1 100cm.Wełna na wózek, sanki (3648661383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ahh kocham to szaleństwo zwane zakupami
VSCOUT Śpiworek WEŁNIANY 4 w 1 MUMIA (3623388505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i jeszcze dla Nata większy do spacerówki:
Cieplutki Śpiworek 4w1 100cm.Wełna na wózek, sanki (3648661383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ahh kocham to szaleństwo zwane zakupami