reklama
lkasia
Fanka BB :)
milusia ja myslalam o x landerze ale tym starszym za..natomiast dla mnie troszke mala gondolka..i kupujemy maxi cisi mura 4plus,to jest nowość,dla mnie ma wszystko co mi bylo potrzeba
A mam pytanko..jakie witaminy mam kupić? Sama D czy D+K??
A i znalazlam super aptekę..gemini...duzoooo tańsze niż w zwyklych..nawet od superpharmu
A mam pytanko..jakie witaminy mam kupić? Sama D czy D+K??
A i znalazlam super aptekę..gemini...duzoooo tańsze niż w zwyklych..nawet od superpharmu
pustiszi jasne ze jak odbierzemy to sie pochwale;D kochana kokardke zawiesilam tylko zeby tesciowa nei psioczyla
ikasiu kup d i k+d :
witamina D od urodzenia do ósmej doby
witamina k+d od ósmej doby do konca 3 miesiaca
witamina D od ukonczenia 3 miesiaca do 6 ;D mam nadzieje ze pomoglam ;*
a do pepka u nas w spzitalu kazali kupic oscenisept teraz tez mam po lusce
justynaj piekne te twoje ubranka gust masz swietny ;D
a posciel zakupilam wczoraj taka 143 zl mnie kosztowala drogie cholerstwo moj m bym przerazony
http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dz...iszka-posciel-3-czesciowa-z-ochraniaczem.html
siva sliczny plaszczyk
ikasiu kup d i k+d :
witamina D od urodzenia do ósmej doby
witamina k+d od ósmej doby do konca 3 miesiaca
witamina D od ukonczenia 3 miesiaca do 6 ;D mam nadzieje ze pomoglam ;*
a do pepka u nas w spzitalu kazali kupic oscenisept teraz tez mam po lusce
justynaj piekne te twoje ubranka gust masz swietny ;D
a posciel zakupilam wczoraj taka 143 zl mnie kosztowala drogie cholerstwo moj m bym przerazony
http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dz...iszka-posciel-3-czesciowa-z-ochraniaczem.html
siva sliczny plaszczyk
Ostatnia edycja:
milusia21
jej zdurnieliśmy z tymi wózkami mój mąż dziś pół dnia siedział i tak oglądał...czytał wszystkie opinie
doradzcie co myślicie o tym??????
TUTEK WÓZEK GRANDER Alu 2w1 Różne kolory GRATISY! (3633669229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mi się spodobał i całkiem ładna cena
doradzcie co myślicie o tym??????
TUTEK WÓZEK GRANDER Alu 2w1 Różne kolory GRATISY! (3633669229) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mi się spodobał i całkiem ładna cena
lkasia
milusia calkiem fajny, ..ja go widziałam w sklepie, ale jakoś go odrzuciłam ze względu na jakość wykonania..nie przypadł mi poprostu do gustu...ale ja taka jestem ze jak cos sobie upatrze..czytaj murę to wszystkie wózki porównuje...;-)
Ja własnie zrobiłam zakupy w aptece internetowej, super ceny mają.. zamówiłam kropelki ;-)bobotic, krople biogai, witamine D w kroplach, czopki glicerynowe, gaziki ze spirytusem, wode utlenioną, sól fizjologiczna... Mały ma juz chyba apteczke wyposażoną...bo paracetamolu nie kupowałam, bo to I tak wiekszosc jest od 3 miesiaca...gdby cos sie działo to wtedy są dyżury aptek itp...
A I przyszedł laktator używany, ale w super stanie muszę go tylko wysterylizowac...a włąsnie..Wy sterylizujecie butelki kupione nowe??
Ja własnie zrobiłam zakupy w aptece internetowej, super ceny mają.. zamówiłam kropelki ;-)bobotic, krople biogai, witamine D w kroplach, czopki glicerynowe, gaziki ze spirytusem, wode utlenioną, sól fizjologiczna... Mały ma juz chyba apteczke wyposażoną...bo paracetamolu nie kupowałam, bo to I tak wiekszosc jest od 3 miesiaca...gdby cos sie działo to wtedy są dyżury aptek itp...
A I przyszedł laktator używany, ale w super stanie muszę go tylko wysterylizowac...a włąsnie..Wy sterylizujecie butelki kupione nowe??
milusia21
Ikasia-Ja wszystko wypażam wżątkiem,smoczki,butelki,laktator,wszystko co ma być dla dziecka
Ja mam tak samo z wózkiem,strasznie podobają mi się xladery i są w mojej głowie,więc wszystko czego szykam jest na jego wzór (ale dzięki za info o tym xmove,bo aż w szoku byłam czytając te negatywy...)
Ja mam tak samo z wózkiem,strasznie podobają mi się xladery i są w mojej głowie,więc wszystko czego szykam jest na jego wzór (ale dzięki za info o tym xmove,bo aż w szoku byłam czytając te negatywy...)
reklama
milusia ten grander nie bardzo mis ie podoba ;D ale zobacz np. jak bym miala córcie to bym brała bebetto luca na bialym stelazu w kolorze rozowym ;D
zobacz i powiedz chociarz czy ci sie podoba
BEBETTO LUCA 2 W 1 + GRATISY + WYSYŁKA WROCŁAW! (3628680770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
zobacz i powiedz chociarz czy ci sie podoba
BEBETTO LUCA 2 W 1 + GRATISY + WYSYŁKA WROCŁAW! (3628680770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.