reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
milusia ja myslalam o x landerze ale tym starszym za..natomiast dla mnie troszke mala gondolka..i kupujemy maxi cisi mura 4plus,to jest nowość,dla mnie ma wszystko co mi bylo potrzeba ;);)

A mam pytanko..jakie witaminy mam kupić? Sama D czy D+K??

A i znalazlam super aptekę..gemini...duzoooo tańsze niż w zwyklych..nawet od superpharmu;);)

a ja się dziś pochwalę zdobyczą, na którą polowałam od dłuższego czasu ;) udało mi się w końcu odkupić płaszczyk używany - za całe 30 zł :)
o to on

page.jpg

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 64
pustiszi jasne ze jak odbierzemy to sie pochwale;D kochana kokardke zawiesilam tylko zeby tesciowa nei psioczyla :D

ikasiu kup d i k+d :
witamina D od urodzenia do ósmej doby
witamina k+d od ósmej doby do konca 3 miesiaca
witamina D od ukonczenia 3 miesiaca do 6 ;D mam nadzieje ze pomoglam ;*
a do pepka u nas w spzitalu kazali kupic oscenisept teraz tez mam po lusce :)

justynaj piekne te twoje ubranka gust masz swietny ;D

a posciel zakupilam wczoraj taka 143 zl mnie kosztowala drogie cholerstwo moj m bym przerazony ;)
http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dz...iszka-posciel-3-czesciowa-z-ochraniaczem.html

siva sliczny plaszczyk ;)

Ostatnia edycja:
wspaniałe zakupy!
Pościel cudna ;) też bym już chętnie łóżeczko ubrała i na nie patrzyła :p

Siva płaszczyk mam podobny ;)

co do kokardki czerwonej my co prawda nie wierzymy w przesądy ale ja zawieszę bo mi się bardzo podobają :)

milusia calkiem fajny, ..ja go widziałam w sklepie, ale jakoś go odrzuciłam ze względu na jakość wykonania..nie przypadł mi poprostu do gustu...ale ja taka jestem ze jak cos sobie upatrze..czytaj murę to wszystkie wózki porównuje...:p;-)

Ja własnie zrobiłam zakupy w aptece internetowej, super ceny mają.. zamówiłam kropelki ;-)bobotic, krople biogai, witamine D w kroplach, czopki glicerynowe, gaziki ze spirytusem, wode utlenioną, sól fizjologiczna...:) Mały ma juz chyba apteczke wyposażoną...bo paracetamolu nie kupowałam, bo to I tak wiekszosc jest od 3 miesiaca...gdby cos sie działo to wtedy są dyżury aptek itp...

A I przyszedł laktator:) używany, ale w super stanie:):) muszę go tylko wysterylizowac...a włąsnie..Wy sterylizujecie butelki kupione nowe??

Ikasia-Ja wszystko wypażam wżątkiem,smoczki,butelki,laktator,wszystko co ma być dla dziecka
Ja mam tak samo z wózkiem,strasznie podobają mi się xladery i są w mojej głowie,więc wszystko czego szykam jest na jego wzór:-D (ale dzięki za info o tym xmove,bo aż w szoku byłam czytając te negatywy...:szok:)

reklama
Do góry