reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
milusia ja myslalam o x landerze ale tym starszym za..natomiast dla mnie troszke mala gondolka..i kupujemy maxi cisi mura 4plus,to jest nowość,dla mnie ma wszystko co mi bylo potrzeba ;);)

A mam pytanko..jakie witaminy mam kupić? Sama D czy D+K??

A i znalazlam super aptekę..gemini...duzoooo tańsze niż w zwyklych..nawet od superpharmu;);)

a ja się dziś pochwalę zdobyczą, na którą polowałam od dłuższego czasu ;) udało mi się w końcu odkupić płaszczyk używany - za całe 30 zł :)
o to on

page.jpg

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 71
pustiszi jasne ze jak odbierzemy to sie pochwale;D kochana kokardke zawiesilam tylko zeby tesciowa nei psioczyla :D

ikasiu kup d i k+d :
witamina D od urodzenia do ósmej doby
witamina k+d od ósmej doby do konca 3 miesiaca
witamina D od ukonczenia 3 miesiaca do 6 ;D mam nadzieje ze pomoglam ;*
a do pepka u nas w spzitalu kazali kupic oscenisept teraz tez mam po lusce :)

justynaj piekne te twoje ubranka gust masz swietny ;D

a posciel zakupilam wczoraj taka 143 zl mnie kosztowala drogie cholerstwo moj m bym przerazony ;)
http://www.okazje.info.pl/dd/dla-dz...iszka-posciel-3-czesciowa-z-ochraniaczem.html

siva sliczny plaszczyk ;)

Ostatnia edycja:
wspaniałe zakupy!
Pościel cudna ;) też bym już chętnie łóżeczko ubrała i na nie patrzyła :p

Siva płaszczyk mam podobny ;)

co do kokardki czerwonej my co prawda nie wierzymy w przesądy ale ja zawieszę bo mi się bardzo podobają :)

milusia calkiem fajny, ..ja go widziałam w sklepie, ale jakoś go odrzuciłam ze względu na jakość wykonania..nie przypadł mi poprostu do gustu...ale ja taka jestem ze jak cos sobie upatrze..czytaj murę to wszystkie wózki porównuje...:p;-)

Ja własnie zrobiłam zakupy w aptece internetowej, super ceny mają.. zamówiłam kropelki ;-)bobotic, krople biogai, witamine D w kroplach, czopki glicerynowe, gaziki ze spirytusem, wode utlenioną, sól fizjologiczna...:) Mały ma juz chyba apteczke wyposażoną...bo paracetamolu nie kupowałam, bo to I tak wiekszosc jest od 3 miesiaca...gdby cos sie działo to wtedy są dyżury aptek itp...

A I przyszedł laktator:) używany, ale w super stanie:):) muszę go tylko wysterylizowac...a włąsnie..Wy sterylizujecie butelki kupione nowe??

Ikasia-Ja wszystko wypażam wżątkiem,smoczki,butelki,laktator,wszystko co ma być dla dziecka
Ja mam tak samo z wózkiem,strasznie podobają mi się xladery i są w mojej głowie,więc wszystko czego szykam jest na jego wzór:-D (ale dzięki za info o tym xmove,bo aż w szoku byłam czytając te negatywy...:szok:)

reklama
Do góry