reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja też czekałam az minie 12 tydzien:) Wiedziałam ze dłużej od zakupów sie nie bede potrafiła wzbraniać :szok:
Ja mam dużo ciuchów po synku a wiadomo niemowle ubranek nie niszczy , wiec wszystko jak nowe wystarczy poprac poprasować ale to jeszcze duzo czasu :) Natomias dużo rzeczy sie pozbyłam . Dlatego powoli, po troszku musze kupować "akcesoria" Po synku mam łóżeczko w swietnym stanie wiec dokupie tylko posciel z wypełnieniem i innymi bajerami:) planuje na dniach kupic paczke pampers 1 i chusteczki tez :)

reklama
Ja w środe jak tylko wyjde od lekarza i będę wiedziała że maleństwo jest zdrowe i bezpieczne zabiore swojego rycerza do sklepu z wózkami, łóżeczkami itp. musi się nie tyle uzbroić w zbroje ale w cierpliwość to napewno. Może nie wyjde z pojazdem dla malutkiego ale z jakimś super smoczkiem Oj chce już środe :blink:

ja dzisiaj bylam sobie w h&m i w smyku..i takie mega przeceny są....cale szczęście ze w piątek będzie pensja M, to będę mogła coś kupic...no i w h&m są przeceny ubran ciązowych:)

Ja dzisiaj zakupiłam bluzeczkę i śpioszki ale tak ciężko wybrać coś unisex cuda dla chłopców i dziewczynek a takie unisexy smutaśne były ale cena 1€ i 3€ taki majątek że szkoda nie kupić najważniejsze dla mnie żeby cieplutaśne i nie szuczne było... A już chce wrzesień i do PL śmigać żeby po ciucholandach polatać :) WP_000401.jpgWP_000402.jpgWP_000391.jpg

Załączniki

• WP_000401.jpg
    WP_000401.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 26
  • WP_000402.jpg
    WP_000402.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 29
  • WP_000391.jpg
    WP_000391.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi słodziaśne te śpioszki czy pajacyk :)

Vinga ja zdjęcia nie wstawie, bo paczki przyszły z allegro i wszystko pieknie zapakowane trafiło do szafy ale mogę wstawić link :)
FISHER PRICE WANIENKA OCEAN Z ZABAWKAMI (3331714047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI I PROJEKTORE (3322301923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te same rzeczy miałam dla syna -ale niestety wydałam . A tak byłam nimi zachwycona, ze niechcialam w ciemno kupic inna karuzele wiec postawiłam na sprawdzone i znane :)

Blanka to już poważne zakupy robisz :) ja wanienkę i leżaczek mam po Natanielu więc kupować nie będę.
Pustiszi ciuszki fajniusie :) ja też teraz unisexy tylko kupuję, chociaż ostatnio stałam nad dziewczęcymi ubrankami i się roztkliwiałam :p

Vinga zgadza sie troche poważne :) Ale ciuszkow po małym na niemowle mam mase wszystko idealne . Kupie powoli pare nowych rzeczy jak poznam płeć na 100% a póki co postanowiłam na raty kupować wszystko prócz ubranek. Wiem jakie to ogromne koszty , by skompletować całą wyprawke i nam lżej tak rozkładać na raty.

Ja jak widze dziewczece sliczne ubranka to ciezko mi od nich odejść . Zgadzam sie, ze unisex nie rozbrajają tak swym urokiem jak typowo dziewczęce czy chłopięce . Natanielem do 21 tyg kupowałam tylko unisex wiec mam tego bardzo ogromne ilosci ( czasem sama po sobie widze, ze z kupnem szczegolnie rzeczy dzieciecych to ja nie mam umiaru ) :szok:

reklama
ostatnio moja mam do mnie, że może bym sobie coś wreszcie kupiła :p bo ja non stop, jak nie Natowi to Juniorowi ;) ale to mi sprawia przyjemność, bardziej niż bym miała sobie coś kupić. chyba taka rola mamy ;) teraz też kupiłam spodenki, śliczne body i śpioszki, nic dla siebie ;) pochwaliłabym się zakupami ale zostawiłam u rodziców, dopiero teraz się kapnęłam :sorry:

Do góry