reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja też czekałam az minie 12 tydzien:) Wiedziałam ze dłużej od zakupów sie nie bede potrafiła wzbraniać :szok:
Ja mam dużo ciuchów po synku a wiadomo niemowle ubranek nie niszczy , wiec wszystko jak nowe wystarczy poprac poprasować ale to jeszcze duzo czasu :) Natomias dużo rzeczy sie pozbyłam . Dlatego powoli, po troszku musze kupować "akcesoria" Po synku mam łóżeczko w swietnym stanie wiec dokupie tylko posciel z wypełnieniem i innymi bajerami:) planuje na dniach kupic paczke pampers 1 i chusteczki tez :)

reklama
Ja w środe jak tylko wyjde od lekarza i będę wiedziała że maleństwo jest zdrowe i bezpieczne zabiore swojego rycerza do sklepu z wózkami, łóżeczkami itp. musi się nie tyle uzbroić w zbroje ale w cierpliwość to napewno. Może nie wyjde z pojazdem dla malutkiego ale z jakimś super smoczkiem Oj chce już środe :blink:

ja dzisiaj bylam sobie w h&m i w smyku..i takie mega przeceny są....cale szczęście ze w piątek będzie pensja M, to będę mogła coś kupic...no i w h&m są przeceny ubran ciązowych:)

Ja dzisiaj zakupiłam bluzeczkę i śpioszki ale tak ciężko wybrać coś unisex cuda dla chłopców i dziewczynek a takie unisexy smutaśne były ale cena 1€ i 3€ taki majątek że szkoda nie kupić najważniejsze dla mnie żeby cieplutaśne i nie szuczne było... A już chce wrzesień i do PL śmigać żeby po ciucholandach polatać :) WP_000401.jpgWP_000402.jpgWP_000391.jpg

Załączniki

• WP_000401.jpg
    WP_000401.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 23
  • WP_000402.jpg
    WP_000402.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 26
  • WP_000391.jpg
    WP_000391.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi słodziaśne te śpioszki czy pajacyk :)

Vinga ja zdjęcia nie wstawie, bo paczki przyszły z allegro i wszystko pieknie zapakowane trafiło do szafy ale mogę wstawić link :)
FISHER PRICE WANIENKA OCEAN Z ZABAWKAMI (3331714047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI I PROJEKTORE (3322301923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te same rzeczy miałam dla syna -ale niestety wydałam . A tak byłam nimi zachwycona, ze niechcialam w ciemno kupic inna karuzele wiec postawiłam na sprawdzone i znane :)

Blanka to już poważne zakupy robisz :) ja wanienkę i leżaczek mam po Natanielu więc kupować nie będę.
Pustiszi ciuszki fajniusie :) ja też teraz unisexy tylko kupuję, chociaż ostatnio stałam nad dziewczęcymi ubrankami i się roztkliwiałam :p

Vinga zgadza sie troche poważne :) Ale ciuszkow po małym na niemowle mam mase wszystko idealne . Kupie powoli pare nowych rzeczy jak poznam płeć na 100% a póki co postanowiłam na raty kupować wszystko prócz ubranek. Wiem jakie to ogromne koszty , by skompletować całą wyprawke i nam lżej tak rozkładać na raty.

Ja jak widze dziewczece sliczne ubranka to ciezko mi od nich odejść . Zgadzam sie, ze unisex nie rozbrajają tak swym urokiem jak typowo dziewczęce czy chłopięce . Natanielem do 21 tyg kupowałam tylko unisex wiec mam tego bardzo ogromne ilosci ( czasem sama po sobie widze, ze z kupnem szczegolnie rzeczy dzieciecych to ja nie mam umiaru ) :szok:

reklama
ostatnio moja mam do mnie, że może bym sobie coś wreszcie kupiła :p bo ja non stop, jak nie Natowi to Juniorowi ;) ale to mi sprawia przyjemność, bardziej niż bym miała sobie coś kupić. chyba taka rola mamy ;) teraz też kupiłam spodenki, śliczne body i śpioszki, nic dla siebie ;) pochwaliłabym się zakupami ale zostawiłam u rodziców, dopiero teraz się kapnęłam :sorry:

Do góry