reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Malinka leżaczek używany ale ponoć bardzo krótko i bez żadnych śladów :)

U mojej siostry był baldachim i mi osobiście nie przeszkadzał przy wyciąganiu dziecka, bo na dzień go odsłaniała maksymalnie z jednej strony, zasłaniała tylko gdy dziecko spało :)

Właśnie dzwonili z Askota, że przyszedł wózek i fotelik :-D:-D:-D Zara po nie jadę :)
Mam dzisiaj szkołę rodzenia więc zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro :):)

Ale mnie takie rzeczy cieszą :D Wy też tak macie? Nie ważne jaka pierdoła zakupiona a cieszy jak nie wiem :D Bardziej niż nowa para butów w szafie heheh :D

Wiecie co ja zrobilam glupote bo kupilam laktator reczny jakis ja nawet nie wiem co to za firma za niecale 40 zl w aptece bo juz ostatnie godziny kompletowania wyprawki byly... najwyzej kupie inny jak zajdzie potrzeba rychlego sciagania .... Albo pojde obczaje co to za firma.... Juz mam "lakta plus" heh :happy:

Pustiszi- ja tez mam ten laktator, w czasie ostatniej wizyty w Polsce , w podrozy polamala mi sie medela, a potrzebowalam szybkiej ulgi to zlecialam na dol do apteki ( dzieki Boziu, ze na dole byla jakas) I wzielam jedyny jaki mieli I uratowal mi zycie , Medela byla lepsza to fakt ale mi ona nie byla potrzebna jakos czesto. Mi znajoma wczoraj podrzucila jeszcze troszke ciuszkow, wiec wszystkich w sumie juz wystarczy, lozeczko, mamy, bujak,przewijak, wozek tez, wiec teraz sie zajme moja torba do szpitala I kozmetykami, ale z tym nie ma pospiechu , bo mam w okolicy domu 3 duze aptek0-drogerie wiec zawsze mozna cos dokupic! Caluski- u nas dzis swieto dziekczynienia wiec leniwy-deszczowy:crazy: poniedzialek

Naprawde ? Ulzylo mi bo piszecie o laktatorach wiec pomyslalam moze warto sprawdzic co ja to kupilam jak weszlam na opinie to sie przerazilam :)

reklama
kurcze chciałam wstawić zdjęcia a nie umiem - napiszę więc że mój wózeczek to Mutsy 4rider kolorek jasny błękitny :)
mam nadzieję że się sprawdzi - łatwo się składa do samochodu, sprawdzony na drogach polnych przez znajomą, dodatkowo dokupiłam koszyk pod wózek bo ten standardowy dosyć mały...

Do góry