reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Malinka leżaczek używany ale ponoć bardzo krótko i bez żadnych śladów :)

U mojej siostry był baldachim i mi osobiście nie przeszkadzał przy wyciąganiu dziecka, bo na dzień go odsłaniała maksymalnie z jednej strony, zasłaniała tylko gdy dziecko spało :)

Właśnie dzwonili z Askota, że przyszedł wózek i fotelik :-D:-D:-D Zara po nie jadę :)
Mam dzisiaj szkołę rodzenia więc zdjęcia wrzucę wieczorem albo jutro :):)

Ale mnie takie rzeczy cieszą :D Wy też tak macie? Nie ważne jaka pierdoła zakupiona a cieszy jak nie wiem :D Bardziej niż nowa para butów w szafie heheh :D

Wiecie co ja zrobilam glupote bo kupilam laktator reczny jakis ja nawet nie wiem co to za firma za niecale 40 zl w aptece bo juz ostatnie godziny kompletowania wyprawki byly... najwyzej kupie inny jak zajdzie potrzeba rychlego sciagania .... Albo pojde obczaje co to za firma.... Juz mam "lakta plus" heh :happy:

Pustiszi- ja tez mam ten laktator, w czasie ostatniej wizyty w Polsce , w podrozy polamala mi sie medela, a potrzebowalam szybkiej ulgi to zlecialam na dol do apteki ( dzieki Boziu, ze na dole byla jakas) I wzielam jedyny jaki mieli I uratowal mi zycie , Medela byla lepsza to fakt ale mi ona nie byla potrzebna jakos czesto. Mi znajoma wczoraj podrzucila jeszcze troszke ciuszkow, wiec wszystkich w sumie juz wystarczy, lozeczko, mamy, bujak,przewijak, wozek tez, wiec teraz sie zajme moja torba do szpitala I kozmetykami, ale z tym nie ma pospiechu , bo mam w okolicy domu 3 duze aptek0-drogerie wiec zawsze mozna cos dokupic! Caluski- u nas dzis swieto dziekczynienia wiec leniwy-deszczowy:crazy: poniedzialek

Naprawde ? Ulzylo mi bo piszecie o laktatorach wiec pomyslalam moze warto sprawdzic co ja to kupilam jak weszlam na opinie to sie przerazilam :)

reklama
kurcze chciałam wstawić zdjęcia a nie umiem - napiszę więc że mój wózeczek to Mutsy 4rider kolorek jasny błękitny :)
mam nadzieję że się sprawdzi - łatwo się składa do samochodu, sprawdzony na drogach polnych przez znajomą, dodatkowo dokupiłam koszyk pod wózek bo ten standardowy dosyć mały...

Do góry