reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kaha, super pościel :) podoba mi się linia My city :))) a powiesz, jak cenowo to się przedstawia? rożek jest usztywniany?

my kupiliśmy jeden komplet Feretti i teraz coś tańszego by się przydało...

reklama
malinka - za komplet (baldachim, poszewka na poduszkę, poszewska na kołdrę, ochraniacz) - 230 zł. Natomiast rożek 50 zł a prześcieradło 30 zł.

Można to wszystko kupić w komplecie jaki osobno :)

Na razie kupiłam jeden rożek, więc nie wiem do końca co znaczy usztywniany :D Wszystkie, które były w sklepie wyglądały dla mnie tak samo heheh :D Ale chyba nie jest usztywniany :)

Kaha, super pościel :) podoba mi się linia My city :))) a powiesz, jak cenowo to się przedstawia? rożek jest usztywniany?

my kupiliśmy jeden komplet Feretti i teraz coś tańszego by się przydało...

Ostatnia edycja:
A to moje wczorajsze łowy :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 52
Magsus, fajne, szczególnie ten śliniak :)

Kaha, dzięki :) usztywniany rożek ma taką sztywną wkładkę pod plecy... można ją wyciągać, mi wydaje się stabilniejszy

a kupiłaś w sklepie stacjonarnym, bo nie widzę, żeby tam na stronie mieli sprzedaż internetową? my za Feretti - poszewka na podusię, kołdrę i ochraniacz daliśmy 160 zł

zastanawiam się nad baldachimem - bo z jednej strony wszyscy trąbią, że to siedlisko kurzu (jestem w stanie się z tym zgodzić), ale z drugiej, jak dzidzia będzie spała stale z nami w pokoju to może fajnie byłoby ją jakoś odgrodzić... no bo na wieczór nie będziemy mieli jak jej światła zgasić - nie będziemy sami przecież siedzieli w ciemności tylko dlatego, że mały śpi...

monika, chcemy kupić dokładnie taki sam zestaw :)))) tylko nawet po zniżce cena tego fotelika jest duża... ale bardzo mi się podoba, tak samo, jak ta karuzela rainforest :D

Ostatnia edycja:
malinka - a to on nie jest usztywniany :) Drugi chce kupić z taką wkładką :)
No ja kupiłam w sklepie stacjonarnym. Niestety na necie i nigdzie indziej nie znalazłam tego. Ale myślę, że można zadzwonić do askota i zapytać czy można zamówić, powinno nie być problemu :)

baldachim podobno siedlisko kurzu, ale ja zamierzam go często prać :) I chcę aby dzidzia miała taki spokój i wewnętrzną ciszę :)

Moim zdaniem baldachim sprawdza się przede wszystkim latem, zasłania przed tymi wszystkimi muchami, komarami itp.
zbiera kurz ale za to jak pięknie wygląda! Ja zakładam ;D

Ah ah... jakie piękne te rzeczy.... :-) szkoda że mnie te wszystkie zakupy omijają... bo w sumie już wszytko mam i nie poszaleje....

Co do baldahimu ślicznie wygląda ale uważam ze to zbiorowisko kurzu i roztoczy przy nosku dziecka... tak samo jak ustawianie misiów itp w łóżeczku... No ale muszę przynać ze cieszy oko rodzica :-D

reklama
Do góry