reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Jagus bardzo ładny płaszczyk ;) ja sama się rozglądam za jakimś zimowym na jesień kupiłam taki gruuuuuuuuuby sweter ;)

Kaha jestem przerażona tak samo jak Ty :p dziewczyny piszą że kupiły kolejne rzeczy a ja nawet nie wiedziałam że trzeba je kupić ;P ubranek mam bo dostałam ale cała reszta.... Jakoś to będzie :)

monika - ja podjęłam decyzję z M, że już zacznę sobie prać, prasować i pakować rzeczy do szpitala tak w razie gdyby miało się coś wydarzyć wcześniej :p

Ogólnie to mam problem bo nie wiem kompletnie w czym mam rodzić :/

ja wezme po polowie z rozm 56 i 62 (jako ze dzieci "dlugie" w naszych rodzinach sie rodza):p a z rzeczy dla siebie to nie mam jeszcze nic do szpitala:p rodzic bede w swoim miescie, takze w razie czego maz i rodzina na bierzaco moga dowozic potrzebne rzeczy dla nas:)

reklama
Do góry