reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

dla mnie pepco to ostatnio jedna wielka pomyłka!!!!!!!!!!!wszystkie ubrania dla dzieci mają po polarem,jesli to polarem można nazwać, w życiu bym nie nałożyła dziecku małemu(i tym starszym)takiego badziewu jaki ostatnio produkują.....plastik...pieluchy i wszystko inne też się bardzo popsuło...niestety...wszystko po pierwszym praniu wyglada jak...

reklama
milusia ja tez to mam ale nei powiem w pepco trzeba trafic ;D kaha ja juz mam poprane poprasowane i czeka w komodzie , torbe do szpitala spakowana nie mam ale wiekszosc zeczy juz mam w szafie na jednej polce przygotowane do schowania tylko ,ja to prawie mam wszystko przygotowane zachowuje sie jak wariatka jakas,dziwnie sie czuje ze sie denerwuje ze nei jestem gotowa przecierz jeszcze 3miesiace a ja najlepeij kazda zecz bym chciala miec dopieta na ostatni guzik czy tylko ja tak mam? a co najsmieszniejsze nei jestem pierworódka a zachowuje sie smiesznie ....;D kaha ja tam biore tylko 10 pieluszek nei widze potrzeby u mnie brania wiecej bo u nas w szpitalau daja pare pieluszek plus to co wezme ..to moja luska zuzyla tak kolo 15 w szpitalu ,wzielam cala paczke 27 szt. i puzniej zalowalam bo duzo miejsca to zajelo ... bandytka sliczne te zeczy! a zebys kurka wiedziala ze mnei gniecie w serduszku ze juz wszystko mam juz sie czuje taka bezurzyteczna wszystko wyprane i wyprasowane czeka i juz mnei cisnei pakowanei torby przez to ,jak zapakuje torbe to pewnie mnei bedzie cisnac na zakladanie poscieli do lozeczka a przecierz nei moge teraz bo sie przykurzy ehh ;( ja to bym sie nadawala na wyprawke dla osmioraczkow hihi

blue - ty to nieźle szalejesz :D już wszystko przyszykowane :D Jak tak Cie czytam to się stresuję, że nie zdążę z niczym hehehe :D:D Mnie zaczyna ogarniać strach, że o czymś zapomnę albo że sobie nie poradzę :)

kaha dasz rade nie martw sie ja mam jakas glupawke teraz z córka pakowalam torbe bodajze kolo 31 tygodnia a prasowalam troszke puzniej a teraz 25 tydzien a ja juz wszystko prawie gotowe nawet dla mnei ciuchy i dla mallego na wyjscie ze szpitala spakowalam...niby nic zlego nei robie ale moze ktos zdiagnozuje moja obsesje??:D ja chyba panike robie ciagle mi sie wydaje ze urodze wczesneij jakos w grudniu ;O a smialabym sie jak by mi wywolywali po terminie ;OŁoł ja to sie zrobilam strasznei pedantka ostatnio nei chodzi o sprzatanei tylko o przygotowywanie , segregowanie itp...hm i z tego co czytam to chyba tylko ja mam adhd i fizzdziumizdziu...;(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja mam pytanie co do tej koszuli do rodzenia. Wiem, że to ma być jakaś taka gorsza i najlepiej ciemna, ale ona ma być taka jak koszula nocna? Czy taka podkoszulka? O długość mi chodzi bo się zastanawiam i nie wiem :-D

ANia mi dali szpitalną, ona później cała brudna, w krwi itp. Po porodzie przebrali mnie w czystą, a ja późneij w swoją. To moze być normalna, zeby do góry się zadzierała

marika no mi sie wydaje ze w szpitalu dadza a jak nei to wez jakas taka do wywalenia pozneij ale taka za tylek nei t-shirt bo wrazie jak bys rodzila naturalnie to jak bys chodzila po korytarzu to bys nei swiecila gola pupa i polecam taka zebys mogla cycucha szybko wyjac bo czesto przystawia sie do piersi po porodzie taki kontakt ;)

Ta szpitalna to ma dekold aż do pępka. Po porodzie od razu dziecko mi na klatce piersiowej, skóra do skóry położyli. Szpital musi dac koszule, ale warto dowiedzieć się jak jest w tym co się rodzi

reklama
Do góry