reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Akuku to nie ma sensu..lepiej kupic kilka, mniej sztuk ale nowych...u mnie bratowa dała mi dużo ubranek, ale połowa sie juz nie nadawała do niczego..

U mnie dzisiaj mój M został BOHATEREM W SWOIM DOMU...:tak::tak:Mam już złożone łóżeczko:):):):):):tak::tak::-):-):-) ja wiem ze to wczesnie...ale chyba oboje potrebowalismy tego..zreszta to sam M chcial złozyć…:-):-):tak::tak: no I poszlismy za ciosem I bujaczek tez złożony...jutro zrobię focie to wstawie jak całośc wygląda...pokój Tymcia juz nabiera dzieciecych kształtów...będzie cudny jak dopracuje go do konca...:):):):):)

reklama
Ikasia czekam na fotki. Ja to w 8 miesiącu, wszystko już składałam, a ubranka prałam i prasowałam w 9 mscu. Z materaca nie zdejmowałam foli, zeby się ne kurzył

ikasia- no łatwo nie było się zdecydować :) Musieliśmy już kupić po ok. 4 tygodnie się czeka na dostawę. A chciałam żeby ten zapach wózka zdążył wywietrzeć:)

Kaha, bardzo ładny wózek :) my się wciąż zastanawiamy, ale na razie mało wózków widzieliśmy na żywo...

a ten fotelik potrzebuje tej bazy do wpięcia w aucie? my mamy za stary samochód, chyba będziemy musieli kupić maxi cosi city bo on jest na sam pas mocowany

malinka - my nie kupowaliśmy bazy do fotelika do auta. Dla mnie to zbędny wydatek. Bo baza kosztuje po pierwsze ok 700 zł, a po drugie jak dziecko wyrośnie z tego fotelika to baza już na większy się nie przyda. Mocowanie na sam pas, według mnie w zupełności wystarczy. Pokazywali mi w sklepie jak to się robi i uważam że jest w pełni wystarczające i bezpieczne :)

reklama
jeśli ktoś zamierza wnosić wózek na po schodach na piętro to faktycznie Tako jest cięzki :( ten alive też . ale jesli sia ma tak jak ja rapetem 6 stopni to jego waga nie jest już taka ;) i całkiem nieźle sie je prowadzi :))
Ja mam jumpera od ponad 3 lat i przyznam ze tylko patrząc na obecne modele tapicerka bardziej mi sie podaba ;) a tak to ten mój wózeczek jest ok :))
Natomiast ma wielgachny plus : bardzo fajny serwis i bardzo tanie części.

Do góry