reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Akuku to nie ma sensu..lepiej kupic kilka, mniej sztuk ale nowych...u mnie bratowa dała mi dużo ubranek, ale połowa sie juz nie nadawała do niczego..

U mnie dzisiaj mój M został BOHATEREM W SWOIM DOMU...:tak::tak:Mam już złożone łóżeczko:):):):):):tak::tak::-):-):-) ja wiem ze to wczesnie...ale chyba oboje potrebowalismy tego..zreszta to sam M chcial złozyć…:-):-):tak::tak: no I poszlismy za ciosem I bujaczek tez złożony...jutro zrobię focie to wstawie jak całośc wygląda...pokój Tymcia juz nabiera dzieciecych kształtów...będzie cudny jak dopracuje go do konca...:):):):):)

reklama
Ikasia czekam na fotki. Ja to w 8 miesiącu, wszystko już składałam, a ubranka prałam i prasowałam w 9 mscu. Z materaca nie zdejmowałam foli, zeby się ne kurzył

ikasia- no łatwo nie było się zdecydować :) Musieliśmy już kupić po ok. 4 tygodnie się czeka na dostawę. A chciałam żeby ten zapach wózka zdążył wywietrzeć:)

Kaha, bardzo ładny wózek :) my się wciąż zastanawiamy, ale na razie mało wózków widzieliśmy na żywo...

a ten fotelik potrzebuje tej bazy do wpięcia w aucie? my mamy za stary samochód, chyba będziemy musieli kupić maxi cosi city bo on jest na sam pas mocowany

malinka - my nie kupowaliśmy bazy do fotelika do auta. Dla mnie to zbędny wydatek. Bo baza kosztuje po pierwsze ok 700 zł, a po drugie jak dziecko wyrośnie z tego fotelika to baza już na większy się nie przyda. Mocowanie na sam pas, według mnie w zupełności wystarczy. Pokazywali mi w sklepie jak to się robi i uważam że jest w pełni wystarczające i bezpieczne :)

reklama
jeśli ktoś zamierza wnosić wózek na po schodach na piętro to faktycznie Tako jest cięzki :( ten alive też . ale jesli sia ma tak jak ja rapetem 6 stopni to jego waga nie jest już taka ;) i całkiem nieźle sie je prowadzi :))
Ja mam jumpera od ponad 3 lat i przyznam ze tylko patrząc na obecne modele tapicerka bardziej mi sie podaba ;) a tak to ten mój wózeczek jest ok :))
Natomiast ma wielgachny plus : bardzo fajny serwis i bardzo tanie części.

Do góry