reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Akuku przyglądałam sie temu ostro bo mi to wygląda trochę jak mój do tako, ale głowy nie dam za to. Mój ma też takie wystające które sie wpina w zaczepy wózeczka a z daleka sam adapter wygląda tak jakby sie go miało wkręcać. Wpina sie i wypina latwiuteńko. Ale czy to to samo , nie iwem. tak wygląda.
Napisz do sprzedawcy niech Ci opisze jak sie montuje adapter. jak napisze coś wiecej poza wsadź i ma zaskoczyć to uciekaj ;) bo takie to powinno być, bez kramarzenia sie ;)
moze to i dobrze ze nic nie muszę kupować bo teraz to bym nic nie kupiła. Chciałam kupić nowe śpioszki i kaftanik na wyjście ze szpitala ale chyba nie będę miała jak :(

reklama
Kaha - to dziś zakupy pełną parą :D
Milusia - też muszę zacząć pakować torbę. Nie wiem, ale na samą myśl jakoś tak, cieszę się :) Nawet pakowanie torby sprawia przyjemność i planowanie tego :D

Ja dzisiaj malutkie zakupy, ale krok do przodu i krok ku skompletowaniu wszystkiego :) A zdobycze na dziś:
- ręcznik z kapturkiem ze Smyka z super miśkowatą aplikacją :) 39,99zł
- krem ochronny na zimno i wiatr Bubchen 75ml
- patyczki do uszu dla niemowląt : DDD

ot co, pierdoły, ale kurcze no, mam radochę :D

Nooo i worek ciuszków od przyjaciółki dostałam, niektóre użyte przez jej chrześniaka niektóre nie. Zaraz je przejrzę i posegreguję na te, które zostają i te na "w razie czego" :)

Marika nie wiem ile teraz funt stoi, czekaj sprawdze policzylam 4, 85 x250 = 1212, 50, ale jak policzysz funt 5 x 250 = 1250 zl plus przesylka. Ok 150 zl pewnie.

Miejski bandyta, ja pamietam przy pierwszym to na tym etapie mialam niemal wszystko heheh, tak sie doczekac nie moglam hahaha
I wlasnie kazde duperele mnie cieszyky, a to sliniaczek, spiochy, obcinaczki itd. Hehehe

Przypomnialo mi sie jak moja kolezanka chciala odsprzedac mi ciuszki, glownie dla chlopca a ze ja juz uwierzylam ze chlopiec bedzie to stwierdzilam ze kupie. Dwa worki za 70 f. I jak moj m mi to przywiozl tonsie tak wku...lam ze glowa mala, cala noc przez to nie spalam, to bylo wtedy co moj m auto odbieral z pod londynu.
No i ona mi tak zachwala te ciuchy i wogle. A ja jej powiedzialam ze zaplace jej za tydz. I dobrze ze nie dalam kasy w ciemno, bo niedosc ze wiekszosc na szmaty sie nadawala to jeszcze ja za to placic mialam? Tam moze z 10 rzeczy bylo takich co bym ubrala dziecku, reszta zszarzale skulkowaciale, to moj viki nosi ciuchy oo Alexie jak nowe, te co zniszczy wyzucam..ahh
A ona jeszcze sie na mnie obrazila ze ktos inny by to od niej z pocalowaniem reki wzial... a ja mowie no za darmo sie bierze ale za 70 f ? Za darmo czlowiek wezmie podziekuje przesegreguje i tyle... ale mnie trafilo jak ona na mnie zarobic chciala ,..
A co najsmiedznejsze tam nic nie bylo na newborn, na 0-3 byly same body z krotkim rekawkiem i kilka spioszkow zuzyte wszystko.. a reszta nawe do 18 m... a kombinezon nie mial jednej stupki, przyczepiane jak rekawiczki na guziczki hahahaha i co ja mialam z tym zrobic ? Powiedzialam ze jak chce to odebrac to niech kuriera zamawia bo mnie nie stac , mam inne wydatki teraz, a jak nie ti erzuce to do charity. Zamowila kuriera i poszlo do polski do kogos z rodziny, zapewne za darmo i pewnie wszyscu gadaja jaka to ja nie wdzieczna, nie chcialam kupic szmat za 70 funtow.hahaha

kaha no super musisz sie cieszyc wozeczek piekny ;) zazdroszcze ja czekac musze jeszcze miesiac i dopiero pojedziemy ;)))

bandi no wlansie to jest w tym najlepsze ze male a cieszy :) ja torbe planuje spakowac pod koniec listopada niech lezy gotowa ;)

Miejski bandyta takie małe zakupy najbardziej cieszą
Akuku to w sumie takie normalne te ceny wózków, coś jak w PL
A co do ciuchów, to pewnie po co brać szmaty. JA mam siostrę w UK to ona mówi, że jak są wyprzedaże to w sklepach za taniochę nowe rzeczy można kupić

Marika- jeszcze go nie mam, bo trzeba czekać do 4 tygodni aż przyjdzie :) Jak tylko będę miała do oczywiście wstawię :)

blue - jasne że się cieszę:) Ale do 4 tygodni będę miała go w domu :D Wtedy dopiero będę się cieszyć, jak będę mogła go pomacać heheh :D

Akuku dla mnie ten Carrera jest cudny i leciutki. A mam pytanko ile taki wózek kosztuje na złotówki??
Kaha wstaw fotkę wózeczka

reklama
Do góry