reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Akuku przyglądałam sie temu ostro bo mi to wygląda trochę jak mój do tako, ale głowy nie dam za to. Mój ma też takie wystające które sie wpina w zaczepy wózeczka a z daleka sam adapter wygląda tak jakby sie go miało wkręcać. Wpina sie i wypina latwiuteńko. Ale czy to to samo , nie iwem. tak wygląda.
Napisz do sprzedawcy niech Ci opisze jak sie montuje adapter. jak napisze coś wiecej poza wsadź i ma zaskoczyć to uciekaj ;) bo takie to powinno być, bez kramarzenia sie ;)
moze to i dobrze ze nic nie muszę kupować bo teraz to bym nic nie kupiła. Chciałam kupić nowe śpioszki i kaftanik na wyjście ze szpitala ale chyba nie będę miała jak :(

reklama
Kaha - to dziś zakupy pełną parą :D
Milusia - też muszę zacząć pakować torbę. Nie wiem, ale na samą myśl jakoś tak, cieszę się :) Nawet pakowanie torby sprawia przyjemność i planowanie tego :D

Ja dzisiaj malutkie zakupy, ale krok do przodu i krok ku skompletowaniu wszystkiego :) A zdobycze na dziś:
- ręcznik z kapturkiem ze Smyka z super miśkowatą aplikacją :) 39,99zł
- krem ochronny na zimno i wiatr Bubchen 75ml
- patyczki do uszu dla niemowląt : DDD

ot co, pierdoły, ale kurcze no, mam radochę :D

Nooo i worek ciuszków od przyjaciółki dostałam, niektóre użyte przez jej chrześniaka niektóre nie. Zaraz je przejrzę i posegreguję na te, które zostają i te na "w razie czego" :)

Marika nie wiem ile teraz funt stoi, czekaj sprawdze policzylam 4, 85 x250 = 1212, 50, ale jak policzysz funt 5 x 250 = 1250 zl plus przesylka. Ok 150 zl pewnie.

Miejski bandyta, ja pamietam przy pierwszym to na tym etapie mialam niemal wszystko heheh, tak sie doczekac nie moglam hahaha
I wlasnie kazde duperele mnie cieszyky, a to sliniaczek, spiochy, obcinaczki itd. Hehehe

Przypomnialo mi sie jak moja kolezanka chciala odsprzedac mi ciuszki, glownie dla chlopca a ze ja juz uwierzylam ze chlopiec bedzie to stwierdzilam ze kupie. Dwa worki za 70 f. I jak moj m mi to przywiozl tonsie tak wku...lam ze glowa mala, cala noc przez to nie spalam, to bylo wtedy co moj m auto odbieral z pod londynu.
No i ona mi tak zachwala te ciuchy i wogle. A ja jej powiedzialam ze zaplace jej za tydz. I dobrze ze nie dalam kasy w ciemno, bo niedosc ze wiekszosc na szmaty sie nadawala to jeszcze ja za to placic mialam? Tam moze z 10 rzeczy bylo takich co bym ubrala dziecku, reszta zszarzale skulkowaciale, to moj viki nosi ciuchy oo Alexie jak nowe, te co zniszczy wyzucam..ahh
A ona jeszcze sie na mnie obrazila ze ktos inny by to od niej z pocalowaniem reki wzial... a ja mowie no za darmo sie bierze ale za 70 f ? Za darmo czlowiek wezmie podziekuje przesegreguje i tyle... ale mnie trafilo jak ona na mnie zarobic chciala ,..
A co najsmiedznejsze tam nic nie bylo na newborn, na 0-3 byly same body z krotkim rekawkiem i kilka spioszkow zuzyte wszystko.. a reszta nawe do 18 m... a kombinezon nie mial jednej stupki, przyczepiane jak rekawiczki na guziczki hahahaha i co ja mialam z tym zrobic ? Powiedzialam ze jak chce to odebrac to niech kuriera zamawia bo mnie nie stac , mam inne wydatki teraz, a jak nie ti erzuce to do charity. Zamowila kuriera i poszlo do polski do kogos z rodziny, zapewne za darmo i pewnie wszyscu gadaja jaka to ja nie wdzieczna, nie chcialam kupic szmat za 70 funtow.hahaha

kaha no super musisz sie cieszyc wozeczek piekny ;) zazdroszcze ja czekac musze jeszcze miesiac i dopiero pojedziemy ;)))

bandi no wlansie to jest w tym najlepsze ze male a cieszy :) ja torbe planuje spakowac pod koniec listopada niech lezy gotowa ;)

Miejski bandyta takie małe zakupy najbardziej cieszą
Akuku to w sumie takie normalne te ceny wózków, coś jak w PL
A co do ciuchów, to pewnie po co brać szmaty. JA mam siostrę w UK to ona mówi, że jak są wyprzedaże to w sklepach za taniochę nowe rzeczy można kupić

Marika- jeszcze go nie mam, bo trzeba czekać do 4 tygodni aż przyjdzie :) Jak tylko będę miała do oczywiście wstawię :)

blue - jasne że się cieszę:) Ale do 4 tygodni będę miała go w domu :D Wtedy dopiero będę się cieszyć, jak będę mogła go pomacać heheh :D

Akuku dla mnie ten Carrera jest cudny i leciutki. A mam pytanko ile taki wózek kosztuje na złotówki??
Kaha wstaw fotkę wózeczka

reklama
Do góry