reklama
Bluelovi, dzięki za linka! Dla mnie super. Czas opanować tę wiedzę, bo dotychczas kupiłam kilka bodziaków, skarpetki, niedrapki i czapeczkę, reszty nie ogarniam ;-)
Dziś w Rossmanie w promocji kupiłam pierwszego pajacyka. I stanik superwygodny ciążowy - polecam!!!
Dziś w Rossmanie w promocji kupiłam pierwszego pajacyka. I stanik superwygodny ciążowy - polecam!!!
Ja stanik ciążowy kupiłam niedawno w Lidlu i jest całkiem wygodny i ładny jak na swoje 25 zł a ile szt takowej bielizny polecacie kupić? Ja sądzę że 2 szt wystarczą, w końcu nawet nie wiadomo czy będzie się piersią karmić i w razie potrzeby dokupic Jak myślicie?
Anisen
kochamy Cię mocno
takie do karmienia kupiłam 3 i zużyłam doszczętnie ciązowych jako takich nie kupowałam tylko po prostu większe takie co zwykle Te do karmienia kupiłam w zasadzie w 9 miesiącu bo sie balam wcześniej ze rozmiarem nie dopasuję. I porzyznam ze to był strzał w 10 , bo sie okazalo ze musiałam kupić o jeden rozmiar większą miseczkę niz staniki używanie w 7 miesiącu ciązy
Ja właśnie kupiłam jakiś miesiąc temu taki do karmienia już, bo myślałam, ze już mi na tyle piersi urosły, że więcej nie da rady. No i już jest za mały... Więc ten dzisiejszy mnie bardzo cieszy, bo on "rośnie razem z biustem", na zasadzie stanika sportowego skonstruowany. 30 zł mnie kosztował. Ten z lidla przegapiłam
malinka1984
Fanka BB :)
Ja też mam ten stanik z Rossmana. Jest super wygodny, nie czuje się go zupełnie, tylko "płaszczak" taki. O połowę mniejszy biust wizualnie niż w bardotce.
monika, jakie słodkie dziewczęce ciuszki
monika, jakie słodkie dziewczęce ciuszki
Anisen
kochamy Cię mocno
wiecie jak sie ma na początku rozmiar b a potem wejdzie w d to sie człek zastanawia ile jeszcze sie zwiększy mi poszlo w rozmiar e jak karmiłam a potem zmalało do c po przestaniu. Teraz zamierzam kupić jakis do karmienia najwcześniej na początku grudnia
kasia150491
Mamusia synusia:)
marika- pisalam,ze po 7 szt z kazdego rodzaju ciuszka posiadam, takze np 2x7 body to 14 szt. mysle,ze zdaze co 2-3 dni uprac i wystarczy. poza tym sklepy mam na miejscu takze wole dokupic niz nie ubrac nawet raz bo dziecko wyroslo...
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Kasia spokojnie ci wystrczy i jak zauważysz ze brakuje to dokupisz