reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dzięki dziewczyny, to już jakiś punkt odniesienia mam:) Kasia, też myślałam o ikei bo chyba się wybierzemy ale właściwie na allegro też jest tego pełno już za 20 zł więc jeszcze zobaczymy gdzie kupię:)
W sumie u mnie jeszcze wszystkie zakupy dla maleństwa czekają bo po pierwsze nie wiem kto w brzuszku siedzi a po drugie przez akcję montowania drzwi, składania mebli i ogólnie instalowania się w nowym domu wszystko wygląda tak jakby huragan przeszedł i właściwie nie ma czegoś takiego jak wolne miejsce;-) Ale zauważyłam że jak już się zaczynam rozglądać za jakimiś maluszkowymi rzeczami to nie mogę się oderwać i to tylko kwestia czasu kiedy zacznę szaleć:-)

reklama
ja kupilam ten ochraniacz z ikei, bo jest bardzo neutralny, w koncu bialy:) a inne rzeczy dla malucha tez kupuje w bialych albo w bezowych kolorach-tak uniwersalnie zeby jeszcze bylo:)
tak, na allegro sa bardzo dobre ceny i warto na cos zapolowac-zawsze taniej:)

Kaha, ja też ostatnio myślałam nad naklejkami na ścianę, bo talentu malarskiego u mnie brak a takie naklejki trochę nadadzą pokoikowi dziecięcego charakteru :)

reklama
Do góry