reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

a widzicie czytam czytam i sie edukuję....coraz bardziej nastawiam sie na przewijak ale tez taki sztywny bo jedyne miejsce gdzie go mogę użyć to łóżeczko turystyczne w kuchni....da rade? go sie jakoś przymocowywyje do łózeczka czy tylko kładzie?

blanka- ciuszki świetne....

kasia- taki prezent to prezent...przynajmniej przydatny hehe

reklama
Diablica on ma takie bolce które sprawiają że on się przesuwa do przodu i do tyłu i dzięki temu jest stabilny :-) Na łóżeczko turystyczne też da się postawić :tak:

Blanka super rzeczy! Ja po połówkowym przejże te co mam po Konradzie to też pokażę :-)

Hm.... ja bym nie kupowała... kojarzy mi się to podobnie jak nocniki z pozytywkami... gdzie zazwyczaj melodie bardziej straszą dziecko niż uspakajają... wolałabym coś podobnego bez melodyjek.

a widzisz nie pomyślałam....chociaż dla mnie to coś jak inhalator...bardziej. buczy i wiele dzieci mniejszych sie go boi...a jakby grał może nie byłoby takiego strachu....są takie bez dzwięku...wydaje mi sie to lepszym sprzętem niz te fridy ściagane "ustnie" ja tym za cholerkę nie mogłam nic młodej ściągnąć

Diablica popieram dziewczyny:) Tez jestem zdania ,ze ta pozytywka do niczego niepotrzebna!
Dziekuje za pochwały ciuszków:)

Dzis w biedrze kupiłam 2pak body z długom rękawem za 19.90. No boskie są :) wzielam jedne w 101 dalmatyńczyków a drugie całe w paski kolorowe a na środku Tom &Jery słodkie są , gatunkowo fajne! I nabrałam ochoty na jeszcze bo wybór spory; Wziełam na 68 bo mniejszych mam zbyt wiele.
Co do biedronki to czasem tam rzucą coś dla dzieci co sie opłaca:) Sa kremy nivea na każdą pogodę za 7zl a wszedzie coś ok 11zł, 12:)

teraz jakoś nie długo w lidlu bedą ciuszki dla maluszków...wejdzcie sobie na stronę. gdybym znała płeć na bank bym tam pojechała bo warto. Dla mojej córy za każdym razem jak coś żucą to kupuje bo jakoś jest bardzo dobra jak na tą cene i rzeczy ladne

reklama
Diablica ale burczenie raczej uspakaja a nie straszy... Konrad jak był malusi to zasypiał przy dźwięku suszarki :-D

Ja mam ten doustny i u mnie się sprawdzał.... teraz poluję na termometr bez dotykowy...

Do góry