reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

U nas jest ten problem praktycznie od urodzenia. Aktualnie jest lepiej, ale w nocy i tak się wybudza, żeby puścić pierdka. Kupa raz na 2-3 dni aktualnie i to z wielkim bólem i aż po same pachy 😅 konsultowałam z położna poleciła espumisan I probiotyk no i oczywiście zmiane mleka (jesteśmy na mm). Oczywiscie pediatra twierdzi, ze nic nie pomoze i po prostu przejdzie z wiekiem. Także czekamy na magiczny 3 miesiąc... z tym, że my zmieniliśmy mleko więc czekamy jeszcze na efekty 🙂
daj znać czy będą efekty po zmianie mleka na mm, mój mąż też mnie namawia na modyfikowane ale na razie nie mogę się przemóc żeby jej dać 😅

reklama
Dziewczyny, a jak ze szczepieniami? Szczepicie 5w1 lub 6w1 czy tymi standardowymi?
Jak Wasze Malenstwa? Moje cudo dobiło do 5kg 🤪
My raczej będziemy tymi skojarzonymi. U nas 4.77 dzisiaj 😁 kawał chłopa, już bolą ręce od noszenia a odłożony nie bardzo chce być 🤣 no i męczymy się z brzuszkiem.

daj znać czy będą efekty po zmianie mleka na mm, mój mąż też mnie namawia na modyfikowane ale na razie nie mogę się przemóc żeby jej dać 😅
Póki co widać, że sprawia mu to trudność, ale już tak nie płacze jak przy piersi. Mój mąż tez namawiał, ale to bardzo trudna decyzja dla matki i długo się wstydziłam, że się poddałam także rozumiem 🙂 położna mówiła o kozim mleku, ale się nie zdecydowałam jakoś na nie

My raczej będziemy tymi skojarzonymi. U nas 4.77 dzisiaj 😁 kawał chłopa, już bolą ręce od noszenia a odłożony nie bardzo chce być 🤣 no i męczymy się z brzuszkiem.
No czuć te wagę. U nas tez z brzuszkiem są problemy, ale po zmianie kropelek jakby lepiej.

Ja szczepię tym co na NFZ. U nas 6 kg xD
Wow, piękna waga. A jak brzuszek i wymioty i ulewania? Pamiętam że byłaś zapisana na usg, a potem mnie na chwilę odcięło i nie wiem 🤪

No czuć te wagę. U nas tez z brzuszkiem są problemy, ale po zmianie kropelek jakby lepiej.

Wow, piękna waga. A jak brzuszek i wymioty i ulewania? Pamiętam że byłaś zapisana na usg, a potem mnie na chwilę odcięło i nie wiem 🤪
A widzisz jakbyś podała numer telefonu to byś była na bieżąco 🤣 po USG wyszło że ma refluks, stosujemy zagęszcza do mleka więc cofa mu się bo słychać jak przełyka albo się krztusi tym co się cofnęło, ale już nie ma tych wymiotów i takich ulewan. Niestety przez ten refluks jest baaaaaardzo płaczący:(

A widzisz jakbyś podała numer telefonu to byś była na bieżąco 🤣 po USG wyszło że ma refluks, stosujemy zagęszcza do mleka więc cofa mu się bo słychać jak przełyka albo się krztusi tym co się cofnęło, ale już nie ma tych wymiotów i takich ulewan. Niestety przez ten refluks jest baaaaaardzo płaczący:(
Czego nie zajarzyłam? 🙈
Cofnęłam i już rozumiem 🤪
Dalej grupujecie? 🙈

reklama
Do góry