Palinka13
Moderator
teraz juz bety nie ma sensu bo ona nie rosnie o 66% spokojnieeeeJa właśnie sprawdziłam przyrost bety i za niski i już będzie stres l
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz juz bety nie ma sensu bo ona nie rosnie o 66% spokojnieeeeJa właśnie sprawdziłam przyrost bety i za niski i już będzie stres l
Przy jakich wartościach?Ja właśnie sprawdziłam przyrost bety i za niski i już będzie stres l
6.06 wynik 30650 08.06 wynik 48117Przy jakich wartościach?
Przy takich wartościach przyrost jest ok6.06 wynik 30650 08.06 wynik 48117
Przykro miU mnie niestety znów nie będzie dobrego zakończenia ....na wizycie brak tętna .Właśnie jestem w szpitalu z diagnoza poronienie samoistne.
Nie sprawdzaj już bety przy takich wartościach naprawdę jest ok, nie denerwuj się i czekaj teraz na wizytę u lekarzaJa właśnie sprawdziłam przyrost bety i za niski i już będzie stres l
o kobito to beta rewelacyjnie rosnie6.06 wynik 30650 08.06 wynik 48117
Przykro mi bardzo trzymaj się dzielnie jeszcze będziesz tulić upragnionego dzidziusiaU mnie niestety znów nie będzie dobrego zakończenia ....na wizycie brak tętna .Właśnie jestem w szpitalu z diagnoza poronienie samoistne.
Jak u ciebie? Wszystko ok?Dzięki, kochane Plamię blado różowo. Nie mam Duphastonu lekarz też nie wspomniał sam z siebie. Na razie będę leżeć, aż plamienie ustanie. Właśnie w pierwszej ciąży też plamiłam, więc strach trochę mniejszy, ale wiadomo wciąż jest Dziękuję
Tak, plamienie ustało. To jakieś naczynko, pewnie rzeczywiście po badaniu coś się delikatnie naruszyło. Na razie wszystko okJak u ciebie? Wszystko ok?