reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Hej,
nadrabiam co u Was. Gratulacje pomyślnych wizyt! 💪I współczuję Wam tego kłucia się ciągle.

Jusia90, ja mam tylko kartę ciąży, ale podobnie mi lekarz powiedział, że dopiero na następnej wizycie jak będzie wszystko dobrze i ciąża się utrzyma da mi skierowanie na badania. Tak więc, wiem co czujesz, Wy o prenatalnych, a ja nawet moczu jeszcze nie badałam🙄 Przebieram nogami do wizyty, dopiero za tydzień w czwartek...Ale bądź dobrej myśli! 😘
Ty również bądź dobrej myśli. Ja za nas wszystkie trzymam mocno kciuki 😊

Badań też nie miałam ale teraz to się skupiam głównie na tym żeby serduszko dalej biło. Będzie dobrze :)

reklama
Nie, u mnie bez tempki. Liczę ze to przez wentylator męża który chodzi co noc
ja tempki już tez nie mam ale to jestem 4 dzień po pozytywnym teście wiec myśle ze możesz być spokojna 😉 liczę na to ze u mnie pula chorób, stresów i pecha na te ciąże się wyczerpała. Za tydzień mam prenatalne i już o niczym innym nie myśle i niczego innego nie pragnę jak tego, żeby zobaczyć moje zdrowe bejbiki 🥺

ja tempki już tez nie mam ale to jestem 4 dzień po pozytywnym teście wiec myśle ze możesz być spokojna 😉 liczę na to ze u mnie pula chorób, stresów i pecha na te ciąże się wyczerpała. Za tydzień mam prenatalne i już o niczym innym nie myśle i niczego innego nie pragnę jak tego, żeby zobaczyć moje zdrowe bejbiki 🥺
Powiem ci, ze ja mam jakiś opór nawet przed robieniem tych badan, które trzeba robić w I trymestrze, tak sie stresuje, ze coś będzie nie tak. Moja głowa nie chce współpracować :(

Dziewczyny, które robicie sobie zastrzyki z heparyny, nie wypuszczajcie bąbelka powietrza, które jest w strzykawce. Pan Pielęgniarka na Instagramie tłumaczy jak robić zastrzyki z heparyny aby były jak najmniej bolesne i żeby nie pojawiały się siniaki.
w instrukcji neoparyny jest informacja, że strzykawka jest już przygotowana do podania

Hej! Nie odzywałam się zaledwie 3, 4 dni a Wy nastukalyscie z 30 stron 🙈 ale dzielnie nadrobiłam wszystkie😁

Witam wszystkie nowe mamusie ;)

Ostatnio pisałam Wam że prawie wszystkie objawy mi zniknęły, a wczoraj miałam taka nadwrażliwość na zapachy połączoną z muleniem na żołądku że myślałam że się wykończę. Jak nie jadłam to mnie mdliło, więc ciągle cos podjadałam. Najlepiej wchodziły mi ogórki kiszone - zjadłam sama 2 sloiki 😂
Czy któraś z Was miała ochotę na kwaśne smaki i mimo to urodziła dziewczynkę?
Promocje się zaczęły i kusi mnie aby kupić parę bodziaków 🤩 oczywiście w neutralnych kolorkach.

6 dni do prenatalnych i po ponad 3 tygodniach zobaczę moje maleństwo 🥰

reklama
Do góry