Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki dziewczyny!!!To mamy razem pappe ja też w piątek na 14:30 mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki dziewczyny!!!To mamy razem pappe ja też w piątek na 14:30 mam
Mnie też odpycha od mięsaokazało się, że wędlina była dobra. Mój organizm chyba nie przepada już za wędliną i mięsem
No niestety mi właśnie wylazł siniol, gula i krew cofnęła się do strzykawki jak nie wypuściłam powietrza. Także wypuszczam i dopiero robię wbrew temu co w ulotce pisze.Dziewczyny, które robicie sobie zastrzyki z heparyny, nie wypuszczajcie bąbelka powietrza, które jest w strzykawce. Pan Pielęgniarka na Instagramie tłumaczy jak robić zastrzyki z heparyny aby były jak najmniej bolesne i żeby nie pojawiały się siniaki.
Też jak widzę te wyprzedaże bodziaczków z długim rękawem to mnie korci. Ale poczekam jeszcze tydzień do prenatalnych, może lekarz wypatrzy płeć.Hej! Nie odzywałam się zaledwie 3, 4 dni a Wy nastukalyscie z 30 stron ale dzielnie nadrobiłam wszystkie
Witam wszystkie nowe mamusie
Ostatnio pisałam Wam że prawie wszystkie objawy mi zniknęły, a wczoraj miałam taka nadwrażliwość na zapachy połączoną z muleniem na żołądku że myślałam że się wykończę. Jak nie jadłam to mnie mdliło, więc ciągle cos podjadałam. Najlepiej wchodziły mi ogórki kiszone - zjadłam sama 2 sloiki
Czy któraś z Was miała ochotę na kwaśne smaki i mimo to urodziła dziewczynkę?
Promocje się zaczęły i kusi mnie aby kupić parę bodziaków oczywiście w neutralnych kolorkach.
6 dni do prenatalnych i po ponad 3 tygodniach zobaczę moje maleństwo
Też jak widzę te wyprzedaże bodziaczków z długim rękawem to mnie korci. Ale poczekam jeszcze tydzień do prenatalnych, może lekarz wypatrzy płeć.
Swoją drogą to ile bodziaków potrzeba na sam początek? Nic już nie pamiętam jak to z moim młodym było. Wiem tylko, że paskudnie ulewał i co chwilę musiałam go przebierać, a i jeszcze miałam tylko bodziaki na rozmiar 62 i wzwyż, bo duży chłopak miał z niego być. Wagowo może i spory był (3770g), ale na długość miał tylko 54cm Koleżanka na cito po córci pożyczała mi takie malutkie ubranka.
Podziwiam was, ja bym jeszcze nie mogła kupować ubranek. Jakoś czuje ze jest dużo za wcześnieJa kupuję kilka sztuk w rozmiarze 56 i sporo w rozmiarze 62 i więcej, żeby się nie przejmować jak dziecku się tak uleje jedną albo drugą stroną, że body będzie do wyrzucenia.