Madlein
Fanka BB :)
Pierdzieli głupoty. Od początku ciąży biorę zyrtec, Pani w aptece mi poradziła. Wszystkie leki zawierające tą substancję co zyrtec są bezpieczne w ciąży.A ja z kolei a propos walki z tabletkami mam walke z alergia i sama soba,co z ta alergia robic. Czytalam rozne opinie o lekach na alergie w ciazy. Moja prowadzaca ciaze powiedziala mi,ze niby wszystkoe leki nowej generacji mozna brac,ale to byla wtedy taka luzna rozmowa i za bardzo sie na tym nie skupiałam a jak na zlosc teraz nie moge sie z nia skontaktowac, a wizyta dopiero za 2 tygodnie. Teraz w kryzysie jak mnie naszla mocna alergia, to umowilam sie na teleporade z ginka, ktora powiedziala,ze w ciazy to w ogole leki doustne na alergie kategorycznie nie. I ze moge brac sol morska do nosa i ze swietnie w ciazy dziala wapno no na mnie jakos nie dziala to wapno swietnie ani w ogole jakkolwiek. Czy ktoras ma ten sam problem i bierze teraz jakies leki na alergie? Wasz ginekolog powiedzial,ze to ok,zeby brac? Ja juz nie wiem,co mam robic boje sie wziac, skoro ta ginekolog powiedziala,ze sie nie bierze.
Potwierdził to mój lekarz.
Witam się w piąteczek!
Zaczynamy dzisiaj 12tc