reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Zrobiliśmy przedwczoraj zastrzyk niżej. Boli mnie cala prawa strona. Masakra 😢 chyba będę robic na linii pępka i jakoś muszę przeżyć...

Załączniki

• 7188d460-0694-4728-b6e1-f51afdae0d7b.jpg
    7188d460-0694-4728-b6e1-f51afdae0d7b.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 77
Ja sobie właśnie nie wyobrażam jak przeżyje. Wizytę miałam w poniedziałek teraz, kolejna dopiero 9.07 a 04.07 mam prenatalne. I nie wiem czy nie wskoczyć na szybka wizytę za 300 zł... 🤔
Ja tym bardziej jestem rozwalona po tych wynikach z poradni. Żałuje, ze nie znalałam ich wcześniej i od początku nie mam heparyny.

Ja tym bardziej jestem rozwalona po tych wynikach z poradni. Żałuje, ze nie znalałam ich wcześniej i od początku nie mam heparyny.
zszokowalas mnie wczoraj tymi wynikami :/ ale widocznie na zagnieżdżenie nie miało to wpływu. Także trzeba być dobrej myśli 😗. Zastrzyki jak dla mnie teraz coraz gorzej, jak sie zbliża ten moment to jestem blada jak ściana 😢.

Myśle ze miało wpływ na pierwszy biochem.
jest taka możliwość. Ale teraz jesteś w ciąży, wszystko jest dobrze takze tego się trzymaj.
Ja też zwlekalam z tymi wynikami 1 .5 po poronieniu bo przed nie miałam pojęcia o tym w ogóle. I tak naprawdę w kwietniu dostałam wyniki wyszły nieprawidłowości ale to olalam bo czekałam na hsg, ale zaczęłam sobie na własną rękę brać jakoś od owu ( nie wiem kiedy była dokładnie ) acard i zaskoczyło. A przez 1.5 roku nic. Także też uważam ze cos to miało na rzeczy.

reklama
To dobrze w razie czego pomoc posyawiona na nogi i do dzieła!
Mam nadzieje,ze na tym strachu sie skonczy i juz bedzje dobrze ✊😏.
Ja niestety ciągle sama, stary kierowca i na ogol wpada na weekendy. Jeszvze wczoraj ledwo co pojechak a 50km od domu o 23 dzwoni ze chłodnica kaput tak w skrócie i musualam jechsc na stację po butle z wodą i płyny tak aby dojechal sam na najbliższą z tym co wleje ode mnie 🤦‍♀️ nie wiem ile ale chyba z 10 butli po 5l nosiłam do auta na raty, myslalam ze tam padnę szybko szybko i gdzie mialam nic nie nosić 🤪 a 3 panie na zmianie siedziały i oglądały filmiki i mnie w międzyczasie jak biegam 😑
Denerwuje mnie taka znieczulica… bo ja jak widzę ze komuś mogę pomoc to pomagam… w tu lepsze filmiki… masakra…

Do góry