reklama
Madlein
Fanka BB :)
Możliwe niestety. Ja jak miałam siniaka wtedy co krew mi się cofnęła do strzykawki, to zrobiła się w tym miejscu gula i nawet nie mogłam się dotknąć z bólu.Tak mnie boli w dole podbrzusza po tej stronie co jest ten siniak. I się już martwie oczywiście skąd ten bol. Czy To możliwe że mi tak promieniuje w dół od tego siniaka?
Taki miałam jeden bok brzucha wtedy.
Załączniki
Jula19
tylko mnie niżej ciągnie przy pachwinie tak jakby, ale w linii jak jest siniakMożliwe niestety. Ja jak miałam siniaka wtedy co krew mi się cofnęła do strzykawki, to zrobiła się w tym miejscu gula i nawet nie mogłam się dotknąć z bólu.
Taki miałam jeden bok brzucha wtedy.
Madlein
Niżej zrobiłaś zastrzyk i dlatego tak. Spokojnie. Nawet gdyby ten ból nie był od tego siniaka, to ból w pachwinach jest normalny w ciąży. Więzadła się rozchodzątylko mnie niżej ciągnie przy pachwinie tak jakby, ale w linii jak jest siniak
Jula19
ale to nie ten bol. Bo pachwina jako taka nie boli tylko obok. Mam nadzieję że mi to minie bo bede się tym przejmować.Niżej zrobiłaś zastrzyk i dlatego tak. Spokojnie. Nawet gdyby ten ból nie był od tego siniaka, to ból w pachwinach jest normalny w ciąży. Więzadła się rozchodzą
natinatkanati
Aktywna w BB
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, ostatnia była 2.06, następna 29.06. Chciałabym już wiedzieć, że wszystko okej i maleństwo rośnie
Kinga_89
To jeszcze dłużej czekasz ode mnie ale już bliżej niż dalejJa już nie mogę się doczekać wizyty, ostatnia była 2.06, następna 29.06. Chciałabym już wiedzieć, że wszystko okej i maleństwo rośnie
Moonstone
Moderator
To ja tak będę miała w lipcu i tez mnie to na maksa stresuje. Nie wiem czy gdzieś cichaczem jednak tego usg nie zrobię, bo miesiąc to strasznie długoJa już nie mogę się doczekać wizyty, ostatnia była 2.06, następna 29.06. Chciałabym już wiedzieć, że wszystko okej i maleństwo rośnie
natinatkanati
Aktywna w BB
Pewnie kwestia tego że jedziemy na tygodniowy urlop, ale ciężko się przestawić jak na początku wizyty miałam co tydzień i dopiero jak zaczęło bić serduszko, lekarka wydłużyła terminTo jeszcze dłużej czekasz ode mnie ale już bliżej niż dalej
reklama
natinatkanati
Aktywna w BB
Ja jakoś wytrzymam, generalnie nic złego się nie dzieje, nie mam plamienia, bóli, czuję się też bardzo dobrze, miałam tylko dwu tygodniowe mdłości. Potem sobie to wynagrodze bo wizytą 29.06 i 02.07 prenatalneTo ja tak będę miała w lipcu i tez mnie to na maksa stresuje. Nie wiem czy gdzieś cichaczem jednak tego usg nie zrobię, bo miesiąc to strasznie długo