Katigger
Fanka BB :)
To pierwsze badanie będzie ok.Dziewczyny może Wy będzie wiedzieć. Dostałam skierowanie na badania i jest tam między innymi 'anty HCV'. Umawiam się na badania przez ubezpieczalnie i sama zaznaczam jakie badania są na skierowaniu. Jak wpisuje HCV wychodzą dwa następujące badania:
1. HCV Ab/przeciwciała
2. Przeciwciała anty HCV-RIBA.
Które będzie prawidłowe do zrobienia ?
Zazdroszczę Wam trochę takich snów. U mnie snów żadnych nie ma. Za to mąż jak czekaliśmy na wynik testu domowego to jak zobacz dwie delikatne kreski to od razu na myśl przyszła mu dziewczynka. U ginekolog w 7 TC tętno lekko poniżej 110 podobno są teorie, że wtedy jest większa szansa na dziewczynkę.Ja to całkiem nie mam snów ani o synku ani o córce. Zazdroszczę Wam waszych przeczuć. Ja przez ten ciągły stres to się chyba cieszyć nie umiem. 10 lat czekania a teraz tylko płacze albo się martwię. Tłumaczę sobie, że będzie dobrze I nie skończy się jak poprzednio ale za głupia na to jestem chyba.
Ale miło się czyta Wasze wypowiedzi
Za to w pracy kierowniczka stwierdziła, że coś jej się wydaje, że chłopaka będę mieć.
Wiadomo, co będzie to będzie, ważne, że zdrowe. Jednak ja zawsze jak myślałam o dzieciach to miałam na myśli same dziewczynki, ewentualnie jakiś chłopak jeden, ale nie pierwsze. U mnie w rodzinie większość dziewczynek jest, u męża z kolei jedna dziewczyna na 5 chłopaków. Więc zobaczymy w jaką stronę to u nas pójdzie. Tak czy inaczej rzeczy i tak będę kupować w kolorach typu szary, żółty, fiolet, wtedy do następnych ciąż też będę mogła ich użyć, pomimo tego, że większość rzeczy odziedziczę po dzieciach siostr. Wychowało się już 5 dzieci na tych rzeczach, a one nadal jak nowe. Zostanie mi dokupić kocyk, ręczniki i pieluchy tetrowe. No i cały sprzęt typu butelki, podgrzewacz, wózek, fotelik, bo to już niestety albo nie działa albo dawno na śmietniku, bo przez 13 lat się zużyło już. Nie mniej tych wydatków raczej i tak będę miała mniej niż większość pierwszorazowych mam.