reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2023

No fakt, że cały czas coś robię, myślę że to też trochę od tego. Dzisiaj będę leżeć cały dzień to może przejdzie. Na razie spokój na szczęście.
Ja się kiedyś na zakupy rzuciłam i potem to przyniosłam do domu. Dosłownie 100m. I czułam potem brzuch trochę bardziej. Nigdy więcej już się nie będę porywać. 🙂

reklama
Ja się kiedyś na zakupy rzuciłam i potem to przyniosłam do domu. Dosłownie 100m. I czułam potem brzuch trochę bardziej. Nigdy więcej już się nie będę porywać. 🙂
Ja nie mam wyboru. Oczywiscie nie robię na raz jakiś niewiadomo jak wielkich, ale jednak jak mąż ma 12/24 to trzeba sobie radzić :) Sama moja torba do pracy z dokumentami i togą niemało waży, ale nosić ją trzeba ;)

reklama
Do góry