Jula19
Fanka BB :)
no niskie, ale właśnie może dlatego się tak fatalnie czułam. Zaraz sobie zmierzę.Trochę niskie to ciśnienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niskie, ale właśnie może dlatego się tak fatalnie czułam. Zaraz sobie zmierzę.Trochę niskie to ciśnienie
Mierz 3 razy dziennie przez najbliższy tydzień najlepiej pytałam o to moich ratoli i znajoma położna i mówią ze dopiero wtedy jest miarodajnieno niskie, ale właśnie może dlatego się tak fatalnie czułam. Zaraz sobie zmierzę.
Mamy podobnie ja mam termin na 20 styczniacześć,
ja się dopiero z Wami witam - do tej pory tylko Was czytałam incognito, ale czytam wątek od początku - dziś mija mi pełne 8 tygodni ciąży (pierwsza ciąża, w pierwszym cyklu starań- dużo emocji) , termin na 23 stycznia
Proszę o dopisanie mnie do prywatnego wątku bo dużo daje mi czytanie Was
To nie masz daleko
Moja następna wizyta to będzie kosmos już siedzę jak na szpilkach a gdzie tu do 22go
Ok to będę sprawdzać. Teraz miałam 113/62. Gin nic mi nie mówił.Mierz 3 razy dziennie przez najbliższy tydzień najlepiej pytałam o to moich ratoli i znajoma położna i mówią ze dopiero wtedy jest miarodajnie
Mogę się jeszcze dołączyćno to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
Jeszcze ja jestem, 30.01Super! I mamy podobne terminy,, ja 28.01 i myślałam że tylko ja będę na szarym końcu
Mocz może wskazywać na zapalenie, ja bym powtórzyła dla pewności, bo masz i leukocyty, i bakterie.Dziewczyny, czy któraś zna się na wynika i mi powie czy jest Ok, bo wizytę mam za tydzień dopiero Zobacz załącznik 1413848
Ja za to panicznie się boję, że mój lekarz nie da mi skierowania na cc. Ale ja nie mam najmniejszego zamiaru rodzic naturalnie i jak prowadzący mi nie wystawi sam z siebie, to pójdę do psychiatry po zaświadczenie o tokofobii.@olguuu rozumiem.
Podziwiam kobiety, które urodziły przez cc. Ja zawsze się modlę, by móc urodzić SN, panicznie boję się cesarki
Bo po jedynym wyniku może nie umiał nic sensownego powiedziećOk to będę sprawdzać. Teraz miałam 113/62. Gin nic mi nie mówił.